3 de desembre de 2020 3/12/20

Manel Navarro lliura les gravacions en les quals presumptament Mariola Aguilera li fa xantatge

Manel Navarro lliura les gravacions en les quals presumptament Mariola Aguilera li fa xantatge - (foto 1)

  L'edil de Es Pot Borriana, Manel Navarro, que va presentar una denúncia davant la Fiscalia pel presumpte suborn per part de la portaveu de Cibur, Mariola Aguilera, ha declarat aquesta setmana davant la Fiscalia. A més, segons han confirmat a elperiodic.com fonts del seu entorn, aquest dijous hauria lliurat també les gravacions que demostrarien els fets denunciats.

  Encara que els enregistraments sí s'han lliurat, no s'hauria fet lliurament del telèfon amb el qual es van gravar aquestes converses, segons ha explicat Mariola Aguilera: "El telèfon amb el qual ha efectuat els enregistraments no està en el seu poder perquè "s'ha banyat", "ha caigut a l'aigua", confirmant al meu lletrat que dit terminal és de l'Ajuntament".

  Segons denúncia Aguilera, "ha procedit a gravar la conversa amb el telèfon que es proporciona als regidors per a ús de treball, del que es dedueix que tal vegada el Sr. Navarro faça ús d'aqueix telèfon per a assumptes privats, la factura dels quals paguem tots els ciutadans".

  En qualsevol cas, Mariola està citada per a declarar el dimecres 27 de desembre, situació que lamenta per la "cacera" que s'ha fet contra ella: "La cacera iniciada contra la meua persona, per Podemos, Compromís i PSOE i que tantes repercussions a nivell laboral, personal i familiar m'ha reportat, comença a quedar en res, com no podia ser d'una altra manera; i alguns, que sentint solament una part dictaven sentència i exigien que rodaren caps espere que ara, amb la mateixa vehemència i passió, reconeguen la realitat", es defensa la denunciada.

  Des de l'entorn de Podemos defensen a l'edil encara que lamenten que Manel Navarro "haja tardat" a posar en coneixement del partit la situació. Des de la formació consideren que Mariola Aguilera hauria de dimitir per haver-se "aprofitat" de la situació de Navarro.

   8 comentaris
  Expectante
  Expectante
  26/12/2017 12:12
  Ya se vera

  Y si se demuestra que todo es un montaje, pedirás la dimisión del Tripartito en pleno? Te recuerdo que Navarro declara en fiscalia que todos oyeron la grabación, y los concejales del Tripartito lo niegan ¿Quien miente y porque?

  Pujar