5 d’agost de 2020 5/8/20

Dos lladres roben 4.000 euros al descuit en un banc de Burriana

Plaça el Pla
Plaça el Pla
  • Un d'ells s'ha fet passar per client mentre un altre ha distret a un empleat, moment que el lladre ha aprofitat per a robar els diners que hi havia en el taulell

Dos lladres s'han fet amb un botí de 4.000 euros que han robat en un banc de Borriana després de fer-se passar per clients i despistar a un dels empleats. Segons han relatat testimonis del robatori a elperiodic.com, tots dos lladres han entrat en la sucursal situada en la plaça el Pla i s'han posat en la cua fent-se passar per clients.

Mentre esperaven, un d'ells s'ha dirigit al bany, situat darrere de les caixes i l'empleat s'ha alçat per a detindre'l ja que no estava permés l'accés. Ha sigut en aqueix moment en el qual l'altre lladre, que estava en la cua, s'ha acostat ràpidament al taulell i s'ha emportat tots els diners que hi havia, uns 4.000 euros segons aquests mateixos testimonis.

La Guàrdia Civil cerca a tots dos lladres, joves i que havien estat abans allí perquè coneixien perfectament les diferents ubicacions. Quan els empleats han eixit corrent després d'ells, ja havien fugit. El robatori ha tingut lloc passades les dotze del migdia i en aqueix moment hi havia uns cinc clients dins del banc.

Pujar