elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'intens temporal provoca la caiguda de dues branques del ficus de la plaça del Pla de Borriana

L'intens temporal provoca la caiguda de dues branques del ficus de la plaça del Pla de Borriana
  • Per fortuna només cal lamentar danys materials, perquè aquest incident ha afectat dos vehicles que es trobaven aparcats en la zona

MÉS FOTOS
L'intens temporal provoca la caiguda de dues branques del ficus de la plaça del Pla de Borriana - (foto 2)

El fort temporal patit durant els últims dies ha provocat la caiguda de dues branques del ficus situat en la plaça del Pla de Borriana. Per fortuna només cal lamentar danys materials, perquè aquest incident ha afectat dos vehicles que es trobaven aparcats en la zona. Els serveis municipals ja han retirat les restes de l'arbre.

Aquesta caiguda se suma a la d'altres cinc arbres que han sucumbit a les fortes ratxes de vent i a la intensa pluja que ha caigut en la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana.

A la província de Castelló, les ciutats de Nules i Borriana van patir els efectes de les fortes tempestes, que primer van afectar a Nules, on la calamarsa va fer acte de presència i posteriorment la tempesta es va traslladar a Borriana amb caràcter torrencial, on, segons les dades de Inforatge, en només mitja hora haurien caigut 47 litres d'aigua, un registre històric que uns minuts més tard va patir també Castelló de la Plana.

Els bombers van haver de realitzar diversos rescats, com el de quatre persones en un vehicle que es trobava embossat per l'aigua a Borriana.

Pujar