22 de gener de 2021 22/1/21

L’Exèrcit desinfecta la residència de majors pública de Burriana amb casos de coronavirus

L’Exèrcit desinfecta la residència de majors pública de Burriana amb casos de coronavirus - (foto 1)
  • Està intervinguda per Sanitat davant el brot que es va produir fa un parell de setmanes

MÉS FOTOS
L’Exèrcit desinfecta la residència de majors pública de Burriana amb casos de coronavirus - (foto 2)

Diverses unitats de l'Exèrcit de Terra s'han desplegat aquest dilluns en una vintena de localitats de la Comunitat Valenciana per a reforçar la seguretat i desenvolupar labors de reconeixement. Favara, Burriana, Tavernes de la Valldigna, Crevillent, Aspe, Novelda, Elda, Petrer o Villena són algunes de les localitats en les quals s'han emportat labors de vigilància i desinfecció.

Així, a Burriana el batalló de la Caserna General ha desinfectat la residència de majors pública en la qual es va produir un brot de coronavirus fa un parell de setmanes i que ha quedat sota el control de la conselleria, tal com els informava elperiodic.com.

Nou residències intervingudes a Castelló

Tal com ha informat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, aquest dimarts en roda de premsa, en aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 33 residències en la Comunitat Valenciana, nou d'elles a la província de Castelló. A més, tres residents han mort en les últimes hores.

Encara que Sanitat no dóna a conéixer les residències en concret sota vigilància, sí que ha confirmat a quins departaments pertanyen: 1 residència en el departament de Vinaròs, 4 en el departament de l'Hospital General de Castelló i 3 en el departament de la Plana.

La novena residència pertany al departament de Sagunt, encara que està situada en un municipi de la província de Castelló, ha detallat la consellera, que ha explicat que en les últimes hores s'han registrat 28 nous casos entre residents i 17 entre professionals d'aquests geriàtrics, encara que aquestes dades a nivell regional.

Pujar