16 de novembre de 2019 16/11/19

L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre

L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre - (foto 1)
  • La Junta Local Fallera de Burriana ha donat a conéixer les dates dels pròxims actes fallers

MÉS FOTOS
L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre - (foto 2)
L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre - (foto 3)
L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre - (foto 4)
L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre - (foto 5)

La Junta Local Fallera de Burriana ha donat a conéixer les dates dels pròxims actes fallers a la ciutat. Aquestes setmanes les Reines de 2019 s'acomiaden del seu any amb els seus últims actes, i possiblement els més especials, per a donar la benvinguda a un nou cicle faller. Elena i Julia recolliran pròximament el gran testimoni que Mar i Anne han deixat. A continuació recollim les principals dates falleres en la capital de la Plana Baixa:

El Diumenge 27 d'octubre serà la presentació a la premsa dels màxims representants de les falles 2020. Tindrà lloc en el Cus i allí es donaran cita la Reina Fallera, Reina Fallera Infantil, Cort d'Honor, Cort d'Honor Infantil, Falleres Majors, Falleres Majors Infantils i Cavallers acompanyants, Presidents i Presidents Infantils.

El dissabte 2 de novembre serà el tradicional ball de comiat de les Reines Falleres 2019. Mar Zamora i Anne Alós s'acomiadaran del seu regnat en la Llar Fallera a la nit. Allí pronunciaran els seus últims discursos com a màximes representants de les falles de Borriana i gaudiran del ball que tanca un gran cicle per a elles.

Perquè l'endemà s'obrirà oficialment un cicle nou, el de les falles 2020. El diumenge 3 de novembre tindrà lloc la proclamació de les Reines Falleres del pròxim any a la casa de la Cultura. Elena Pastor i Julia López inauguraran així el seu regnat i des del següent divendres, 8 de novembre, s'exposaran en la Caixa Rural els vestits regionals de les Reines Falleres i les seues Corts d'Honor.

Exaltació de les Reines 2020

Però la gran cita fallera de la tardor serà el dissabte 16 de novembre i l'endemà diumenge. Aquest cap de setmana se celebren les exaltacions, a la vesprada, en el Teatre Payà. A partir de les cinc i mitja de la vesprada del dissabte 16 de novembre totes les falles i societat borrianenca estan cridats a concentrar-se a l'Ajuntament per a acompanyar a Elena Pastor cap al Teatre Payà, on tindrà lloc la seua exaltació i la de la resta de Falleres Majors i Corts d'Honor a partir de les set de la vesprada.

L'endemà, serà el torn de la xicoteta Julia López, a partir de les quatre de la vesprada amb la concentració a l'Ajuntament i, posteriorment, l'acte està previst que comence sobre les cinc i mitja de la vesprada.

Finalment, l'última data confirmada en el calendari de les pròximes setmanes és el Ball Oficial de les Reines 2020. Se celebrarà el dissabte 23 de novembre a la nit en la Llar Fallera.

ocultar
L'Exaltació de les Reines 2020 de Burriana serà el 16 i 17 de novembre
Pujar