elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2025

Leire García Varella serà la Fallera Major Infantil de la Falla Barri la Ravalera de Borriana

Leire García Varella serà la Fallera Major Infantil de la Falla Barri la Ravalera de Borriana
  • Després d'anunciar als presidents, la comissió ha fet públic el nom de la seua màxima representant infantil

La Falla Barri La Ravalera està d'enhorabona. Després de presentar als qui seran els presidents del nou exercici, la comissió es va posar a la feina per a nomenar els representants del 2025.

Sandra Candau i Manuel Candau, presidents, al costat de Teresa Moreno, presidenta infantil, es van desplaçar fins a la casa de Leire García per a nomenar-la Fallera Major Infantil 2025. Amb molta il·lusió, tant Leire com la seua família es disposen a gaudir d'aquest somni al costat de la seua comissió.

A més, Teresa i Leire podran gaudir, una vegada més, d'un any faller juntes, en aquest cas sent la màxima representació infantil de La Ravalera. Teresa va ser Fallera Major Infantil d'aquesta comissió en 2023 i Leire la va acompanyar com a fallera de la seua Cort d'Honor. Més tard, van passar a formar part de la Cort d'Honor de la Reina Fallera de Borriana 2024, Leire com a Dama de la Ciutat i Teresa com a fallera. Ara, en 2025, les dues continuaran gaudint de les falles juntes.

D'altra banda, cal destacar que La Ravalera ja compta amb artista faller per a l'exercici 2024-2025. Sergio Monfort, per segon any consecutiu, serà l'encarregat de confeccionar tant el monument major com l'infantil d'aquesta comissió.

Pujar