4 d’agost de 2020 4/8/20

L'atur castiga a 3.000 famílies de Borriana i el PP reclama un pla d'ocupació i inversió

L'atur castiga a 3.000 famílies de Borriana i el PP reclama un pla d'ocupació i inversió - (foto 1)
  • Més de 600 famílies s'han inscrit han perdut el treball des de gener

L'atur castiga a Burriana a prop de 3.000 famílies tal com revelen les dades de l'atur del mes de juny. Per a la ciutat, és el sisé mes que encadena un increment en el nombre d'aturats i que registra unes dades “dramàtiques al tancament d'una pandèmia sanitària que ha sigut letal a nivell econòmic”.

Des de l'inici de l'exercici 2020, cada mes més famílies de la ciutat han perdut el seu treball, “la qual cosa constitueix un drama a nivell domèstic, perquè si no entra un sou un casa no es poden pagar les necessitats bàsiques d'una família”. En aquest sentit, assenyala Juan Fuster, portaveu del PP a Burriana, “és necessari que des de l'Ajuntament de Burriana s'habiliten mesures amb caràcter urgent perquè tots els indicadors econòmics adverteixen que la situació anirà a pitjor”.

Un pla d'ocupació a nivell municipal, amb una injecció sòlida i contundent per a fomentar l'ocupació i, sobretot, “inversió per a greixar el pilar econòmic de la nostra ciutat, els autònoms”, són dues accions que des del PP es consideren fonamentals i urgents.

“No podem seguir de braços plegats. La posada en marxa de les subvencions per als autònoms que demanem al març encara no estan activades i estem al juliol. Com en matèria d'ocupació seguim el mateix camí, correm el risc d'arruïnar a la ciutat i de col·lapsar el departament de Serveis Socials”.

En efecte, les dades de l'atur registrats a Burriana des del mes de gener adverteixen un increment mensual de cent famílies. “Si cada mes més d'un centenar de veïns estan perdent el seu treball no podem esperar per més temps a prendre decisions que frenen aquesta sagnia”.

Així les coses, “el PSOE pot comptar amb nosaltres per a treballar per Burriana, per a garantir el seu futur i oportunitats. Donarem suport a qualsevol acció que garantisca el desenvolupament de la nostra ciutat i que permeta que Burriana no descarrile en una crisi econòmica que cada vegada és més greu i perillosa”.

Pujar