3 de desembre de 2020 3/12/20

L'Arenal Sound, a vista de pardal

L'Arenal Sound 2019, a vista de pardal
L'Arenal Sound 2019, a vista de pardal
  • Gravem amb un dron com està anant el muntatge del festival, just un mes abans de la seua celebració

El muntatge d'Arenal Sound 2019 va “vent en popa”. Les tasques avancen, els escenaris principals van prenent forma i l'anar i vindre de camions, materials i treballadors és constant. Ho hem pogut comprovar fa uns dies quan elperiodic.com va sobrevolar en dron tota la zona marítima, veient des de l'aire com el festival va prenent forma just a un mes de celebrar-se. ACÍ pots veure el vídeo i recórrer a vista d'ocell cadascuna de les zones del festival. Una panoràmica preciosa que ens deixa veure també la platja i el port.

Una de les últimes notícies que hem conegut en relació al festival és que els veïns de la zona marítima poden tramitar les autoritzacions per a estacionar en els punts habilitats durant el desenvolupament del festival, ja que accedir amb cotxe es torna una tasca pràcticament impossible. D'altra banda, tal com els va avançar aquest digital, les zones de descans ja estan delimitades i preparades per a acollir als centenars de milers de sounders que acamparan la primera setmana d'agost.

Tot amb l'objectiu de gaudir d'un dels festivals musicals de l'estiu en la Comunitat Valenciana i en tota Espanya i que en aquesta edició ha aconseguit una fita mai abans vist: sold out en menys d'un dia, 50.000 abonaments venuts íntegrament.

Martin Garrix, Thirty Seconds to Mars, Don Diablo, Vetusta Morla, Karol G, Oliver Heldens, C.Tangana, Morat, Nancys Rubias, Pignoise, Dani Fernández o Mossegue són alguns dels artistes que desfilaran des del 30 de juliol fins al 4 d'agost per Burriana per a fer-nos vibrar en una nova edició de l'Arenal Sound que promet continuar batent rècords.

Pujar