16 de gener de 2021 16/1/21

El PP lamenta que “el PSPV no invertisca en 2017 en millorar camins i parcs infantils”

El PP lamenta que “el PSPV no invertisca en 2017 en millorar camins i parcs infantils” - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat que el PSPV no haja previst una partida específica per a la millora de camins rurals o parcs infantils en la ciutat malgrat que de forma reiterada “hem traslladat queixes d'usuaris per l'estat deficient que presenten alguns d'ells”.

  Carlos Solá, regidor del PP a Borriana, ha considerat necessari establir una línia per a comprometre inversió en tots dos sectors, sobretot “si tenim en compte que el pressupost de 2017 contempla un increment de 400.000 euros en despesa corrent”. “És sorprenent que necessitats tan bàsiques com aquestes, que des del PP hem traslladat de forma constant ja que són molts els veïns que s'han queixat, no hagen provocat en el PSPV, i concretament en el regidor de Via Pública, la necessitat peremptòria d'exigir inversió específica per a la seua millora”.

  De moment, en matèria de camins rurals “les úniques inversions que han arribat a Borriana per a millorar les condicions d'aquests traçats han sigut les que ha promogut la Diputació Provincial”. A través dels Planes Provincials d'Obres i Serveis “s'han aprovat millores en Santa Bàrbara, amb la prolongació d'un tram de vorera que ha sigut subvencionat amb 17.500 euros, així com reparat el paviment del Camí La Coixa, en el tram comprès entre l'accés al nucli de la població a la Serratella, amb un finançament del Govern Provincial de 12.500 euros”.

  Per a Solá, “volíem pensar que els qui van venir anunciant el canvi i garantint una política social anaven a complir amb la seva paraula”. Per aquest motiu, “els animem a comprometre's amb els seus anuncis, a aplicar allò que van garantir i a treballar perquè Borriana gaudeixi de serveis en condicions ajustats a les pujades de tributs que ha imposat el PSPV”.

   1 comentari
  TroyMclure
  TroyMclure
  07/12/2016 08:12
  Hay q joderse

  Vosotros no tuvisteis tiempo, solo cuando le visteis las orejas al lobo, poca vergüenza.

  Pujar