4 de desembre de 2020 4/12/20

Juan Fuster proposa planificar el sòl d’una nova depuradora

Juan Fuster proposa planificar el sòl d’una nova depuradora - (foto 1)

  El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha proposat treballar en la planificació del sòl que haurà d'albergar una nova depuradora. L'emplaçament de l'actual, a la Serratella, ha generat queixes entre els veïns tant per abocaments com per olors, “per la qual cosa és necessari iniciar ja la planificació que permeta anticipar-nos a majors problemes”.

  La proposta de Juan Fuster vertebra un projecte “sòlid i de futur per a Borriana”. “En aquests quasi quatre anys ens hem quedat estancats i hem perdut opcions perquè en el consistori hi ha tres partits, PSPV, Compromís i Podemos, que solament estan interessats a garantir-se els despatxos”.

  “Borriana és molt més”, ha assenyalat Fuster. “És tot”, ha postil·lat. “Hem de planificar una ciutat amb l'ambició que ens va permetre obrir el Port. Amb la tenacitat i obstinació que ens va fer ser referents de la citricultura”. “Amb aquest esperit, hem de treballar ja en necessitats futures que ara ja comencen a generar problemes. La depuradora és una d'aquestes infraestructures”.

  En aquest sentit, ha considerat Fuster, “hem de definir quin és la millor ubicació per a una nova planta. Hem d'establir amb la Generalitat Valenciana les dimensions de la mateixa, tenint en compte el desenvolupament de la nostra ciutat. I amb açò hem de donar resposta a les queixes dels veïns, que ja en aquests moments ens han fet arribar protestes per les limitacions de l'actual instal·lació”.

  “El primer és Borriana”, ha considerat el candidat a l'alcaldia pel Pàg. Per açò, “no podem apoltronarnos en el despatx mentre les oportunitats passen de llarg i s'aprofiten en altres municipis. Borriana ha de treballar per a garantir la prosperitat i el creixement que mai va haver de perdre”, ha considerat Fuster.

  Pujar