24 de novembre de 2020 24/11/20

Juan Fuster planteja un gran pacte per lluitar per la regeneració de la costa

Juan Fuster planteja un gran pacte per lluitar per la regeneració de la costa - (foto 1)

    “Borriana mereix que lluitem per ella amb implicació i convicció, amb un gran pacte que situe a la nostra costa per sobre de les sigles per a garantir que la inversió i la regeneració frenen la regressió”. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana ha tendit novament la mà al PSPV per a assegurar a tots els ciutadans “que el litoral està protegit perquè és un patrimoni que mereix ser protegit i defensat”.

    El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana ha arreplegat el testimoni “de centenars de veïns de la nostra ciutat que ens exigeixen treball en equip per a defensar les nostres platges”. Especialment, la Serratella, “una costa que des de fa més de cinc anys no ha rebut cap inversió i que, lamentablement tal com ens ha informat l'alcaldessa del PSPV, segueix sense figurar en la cartera del Ministeri de Medi ambient”.

    La costa “és un baluard i una oportunitat”, ha assenyalat Juan Fuster. “I com tal hem de garantir la seua protecció. Perquè invertir en la platja és posar en valor un espai natural privilegiat que mereix no solament una regeneració, sinó també un passeig que garantisca als vianants la seua seguretat”.

    Des del PP, Juan Fuster ha tornat a tendir la mà “per a garantir que Borriana guanya independentment de les sigles que a cada moment governen el consistori. Perquè la platja no és una moneda de canvi ni una opció. És una obligació defensar aquest patrimoni i garantir la seua estabilitat i futur a curt, mitjà i llarg termini”, ha considerat el candidat a l'alcaldia de Borriana.

    Pujar