28 de novembre de 2020 28/11/20

Juan Fuster ‘cedirà la representació de les falles a la Federació per a rellançar la festa’

Juan Fuster ‘cedirà la representació de les falles a la Federació per a rellançar la festa’ - (foto 1)

  Juan Fuster cedirà la representació de les falles a la Federació de Falles de Borriana amb l'objectiu de capitalitzar i rellançar la festa. “L'objectiu és garantir el lideratge d'aquesta festa i per a açò creiem oportú que aquest òrgan substituïsca a la Junta Local Fallera”.

  “Les nostres Falles són tradició i festa, però són sobretot una fortalesa única que hem de capitalitzar per a convertir a la nostra ciutat en referent turístic”. Per a aconseguir-ho, “volem donar una major rellevància al monument faller, recolzant la qualitat a través d'inversions directes en el Gremi d'Artistes Fallers Provincial, que té seu en Burriana”. L'aposta per aquest àmbit “ha de traduir-se en majors oportunitats, ocupacions per als nostres veïns, per a tots”.

  Perquè tal com ha declarat Juan Fuster, “volem unes falles solidàries, que siguen inclusives, i que generen oportunitats per a discapacitados psíquics i físics”. “És un objectiu que anem a promoure creant unes bases que posen en valor la inclusió i la cohesió social. Perquè aquesta festa és riquesa cultural, fortalesa turística i motor econòmic”.

  De la mà de “els qui més saben, de la nostra Federació de Falles, volem créixer”. Per aquest motiu, “anem a treballar braç a braç amb els qui són exemple d'esforç, de coordinació i d'organització, perquè les iniciatives ens han d'ajudar a prosperar i promocionar aquesta festa única”. Una promoció que el PP fixa a nivell provincial “amb l'ambició d'aconseguir major representació, tant a nivell autonòmic com a nacional, perquè la nostra festa té fortaleses que mereixen aquest reconeixement”.

  Per a Juan Fuster, “Borriana és una oportunitat única i el moment és ara. Volem servir als nostres veïns en el carrer, deixar-nos la pell pels nostres veïns, que és el que veritablement importen, i aspirar a aconseguir inversions i capital que garantisquen la qualitat de vida”.

  Pujar