elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Fuster: “La Cabanenca és exemple de l’èxit i la grandesa de Borriana”

Juan Fuster: “La Cabanenca és exemple de l’èxit i la grandesa de Borriana”

  “La Cabanenca és exemple de l'èxit i la grandesa de Borriana. De l'esforç i el compromís, del treball sense horari per a garantir que als nostres veïns els arriba el millor producte amb una atenció excel·lent”.

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha posat en valor la riquesa del comerç local com a “emblema de la grandesa del nostre municipi”. Per a Fuster, “incentivar al petit comerç amb rebaixes fiscals com les quals hem proposat i garantir inversió i desenvolupament per a facilitar l'obertura de negocis és una obligació”.

  La Cabanenca “és l'emblema d'aquest compromís amb la qualitat i l'excel·lència” que ha merescut el Premi Nacional al Xicotet Comerç 2018. “Aquest premi constata que a Borriana tenim autèntics herois que lluiten dia a dia per garantir que a la nostra taula arriba el millor producte”. I “precisament aquest esforç i compromís és el que hem d'alimentar i encoratjar, hem de projectar”.

  Juan Fuster ha reivindicat aquesta convicció “per a recuperar la grandesa que sempre ha caracteritzat a Borriana. Som emblema de motor econòmic, símbol de prosperitat i desenvolupament. Garantia d'èxit. Si treballem aquests valors i ens esforcem per incentivar-los creixerem en serveis, riquesa i prestacions”.

  Per al candidat del PP a l'alcaldia, “hem de traçar un projecte sòlid perquè a curt, mitjà i llarg termini aconseguim recuperar aquest model econòmic que és Borriana. Des del petit comerç, que és servei, proximitat i qualitat, a les grans empreses, perquè tots són motors econòmics que han de retornar a Borriana el lideratge que mereix”.

  Pujar