3 de desembre de 2020 3/12/20

Isabel Ferrer: “Tant de bo arribe un 8 de març en el qual no calga reivindicar res”

Entrevista a Isabel Ferrer - Directora de Caixa Rural Burriana
Entrevista a Isabel Ferrer - Directora de Caixa Rural Burriana

  Isabel Ferrer acaba de rebre un reconeixement a la seua trajectòria professional. La directora general de Caixa Rural Burriana ha sigut guardonada amb el Premi Dia de la Dona de la ciutat que entrega cada any l'Ajuntament de Burriana en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dona.

  Aquest divendres 8 de març s'omple d'actes en la capital de la Plana Baixa per a reivindicar la igualtat real entre sexes. Amb motiu del premi rebut per Isabel Ferrer, elperiodic.com ha volgut entrevistar una de les protagonistes de la jornada: "Tant de bo arribe prompte el dia en què el 8 de març no hi haja res que reivindicar, aqueix dia hi haurà igualtat de debò", reflexiona la directora general de l'entitat.

  Isabel Ferrer va estudiar ciències econòmiques i empresarials a València i posteriorment va fer un màster en banca. Una vida dedicada a aquesta professió i que ha compaginat amb la seua vida personal: "No em considere cap exemple de res però em sent molt agraïda pel reconeixement rebut. És un afalac a totes les dones i a l'esforç que cal fer hui dia".

  Ferrer reconeix que encara hi ha molt de camí que davant per a aconseguir la igualtat, a pesar que hi ha altres països en els quals la situació que viuen les dones és molt més delicada: "Hauria d'existir una igualtat real de manera que si els millors currículums anaren de les dones, passaren elles davant. I igual a l'inrevés, si és millor dels homes, el mateix", conclou la directora general de Caixa Rural.

  Al costat d'Isabel Ferrer, enguany també s'ha reconegut la història de Glòria Olivares i Muñoz i del Club Bàsquet Borriana.

  Pujar