30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP insta al PSPV a prendre una solució en el PAI Sant Gregori

El PP insta al PSPV a prendre una solució en el PAI Sant Gregori - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a convidar als partits que governen la ciutat a promoure desenvolupament i inversió, perquè “els veïns esperen oportunitats que dos anys després segueixen sense arribar”. Enfront de la falta absoluta “d'un projecte que genere creixement i activitat”, el portaveu del PP, Juan Fuster, ha reclamat responsabilitat a els qui un dia van decidir repartir-se els despatxos perquè “Borriana espera que vostès treballen per a generar oportunitats i l'única cosa que fan és exercir bloqueig i abandó al nostre municipi”.

  Fuster feia aquesta invitació a PSPV i el seu soci còmplice de Compromís en el ple del passat dijous animant als partits a desenvolupar el PAI Sant Gregori, paralitzat des de fa dos anys i que havia d'atraure capitals a la ciutat. “Nosaltres creiem en aquest projecte, creiem en el potencial d'aquest programa d'actuació. El problema està en el govern actual, tres partits que actuen d'esquena un a l'altre i el desgovern del qual i falta de projecte està pagant com una condemna Borriana”.

  A més de reclamar seny i sensatesa al PSPV “per a deixar de bloquejar la bonificació que els propietaris de terrenys a Sant Gregori reclamen des de fa dos anys”, des del Grup Municipal del PP reivindiquen “futur” enfront de la “inacció”. De fet, el Grup Municipal del PP va proposar fa dos anys constituir una comissió de treball i contractar les assistències tècniques que anaren oportunes per a solucionar les qüestions administratives pendents de resoldre. No obstant açò, “és evident que PSPV i Compromís són coherents amb la seua política, la que porta a dir al regidor de Medi ambient, Bruno Arnandis, que potser el més apropiat seria revertir la reparcelación del PAI Sant Gregori”.

  Davant aquestes afirmacions, “el més encertat seria fer un pas al capdavant i reconèixer públicament el que vostès intenten silenciar: mai van creure en aquest projecte i l'única cosa que fan és abandonar-ho, deixar-ho morir”. Des del PP demanen a PSPV i Compromís, que segueix cec i mut davant la paràlisi que està patint la ciutat, que siguen capaces de prendre una decisió que, almenys, “buide els dubtes als veïns sobre quin és el seu vertader objectiu: provocar que Borriana se sumisca en la paràlisi i l'abandó per la seua falta de capacitat”.

   1 comentari
  Francs
  Francs
  25/12/2017 12:12
  De chiste

  Esto de chiste, cuantos años ha tenido el PP para arreglar el Pai? Y ahora vienen dando prisas. Habéis tenido al pueblo más de una década engañado con el Pai y ahora que estáis en el otro lado metéis caña. Cómo dirán los indios...No entender...

  Pujar