elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els hostalers de Burriana insisteixen en el compliment de les normes per a no tornar arrere

Els hostalers de Burriana insisteixen en el compliment de les normes per a no tornar arrere
  • Des de l'Associació d'Hostaleria han donat les gràcies a Burriana per la volta als negocis després de la reobertura de les persianes

Amb l'obertura de l'interior dels locals i l'ampliació de les terrasses al 100%, l'hostaleria de la Comunitat Valenciana ha tornat a alçar la persiana i els clients han aprofitat el bon temps per a esmorzar, prendre l'aperitiu o el cafè.

Per això, des de l'Associació d'Hostaleria de Burriana volen donar les gràcies per la resposta que ha tingut la ciutadania des que s'ha alçat novament la persiana dels negocis. “Mil gràcies als qui han esperat pacientment i han tornat fidels a reprendre el sa costum de compartir taula en les diferents ofertes de restauració”, asseguren des de la capital de la Plana Baixa.

No obstant això, els hostalers insisteixen en el compliment de les normes per a no tornar arrere. Per això, recorden que la màscara és obligatòria durant el temps que el client romanga en el local. “Només es podrà llevar per a menjar o beure” i hauran de posar-li-la immediatament per a conversar.

Així mateix, recorden que el distanciament de metre i mig entre taules a les terrasses i dos metres a l'interior; taules de màxim quatre persones, el tancament a les 18 hores i la prohibició de fumar a les terrasses.

Per això, des de l'Associació d'Hostaleria de Burriana apunten que “entre tots hem de ser responsables i complir rigorosament la normativa que ens permetrà seguir en actiu, i no donar peu al fet que ningú puga pensar que per la nostra negligència hi haja un rebrot”.

Així mateix, els hostalers han donat les gràcies a l'Ajuntament de Burriana per permetre l'ampliació de les terrasses sempre que ha sigut possible, “així com l'agilitat a tramitar les ajudes i les facilitats per a aconseguir-lo”.

“Tots sabem que han arribat tard i són insuficients, però és de ben nascuts el ser agraïts encara que siga per l'esforç realitzat per a la seua consecució”, asseguren.

Ocupació de via pública

Cal recordar que els bars i restaurants seguiran sense pagar la taxa d'ocupació de via pública per terrasses durant la primera meitat de l'exercici de 2021, tal com es va comprometre el consistori amb els hostalers, prorrogant l'exempció que es va iniciar el 14 de març de 2020.

Pujar