19 de setembre de 2020 19/9/20

La guitarra ‘rodamón’ de Burriana

La guitarra ‘rodamón’ de Burriana - (foto 1)
  • El conegut músic Pepe ‘Birra’ va perdre la seua guitarra aquest cap de setmana i ha revolucionat les xarxes i els mitjans de comunicació fins a trobar-la

És un dels músics més populars de Burriana i qualsevol afeccionat al Rock and roll coneix a Pepe ‘Birra’ i a la seua guitarra signada per Dick Dale i Eddie Angel. Però aquest cap de setmana es va portar l'esglai de la seua carrera musical en perdre l'instrument després d'un concert a Benicàssim.

“Anit vaig perdre la meua guitarra volguda prop del local Travesuras. La vaig deixar al costat de la meua furgoneta en un estoig rectangular gran i em vaig despistar. Quan em vaig adonar algú se l'havia portada ja. Si algú la veu estaré eternament agraït. Per favor compartiu o passeu-ho.” Resava la petició d'ajuda que llançava fa tan sols unes hores Pepe Birra.

La història ha tingut final feliç perquè en menys de 48 hores ha aparegut: “una dona de Benicàssim m'ha cridat dient que la tenia el seu fill a casa”, explica Pepe.

Però el curiós d'aquesta història no és la pèrdua, ni el final feliç sinó l'abast d'aquesta. Pepe ‘Birra’ ha aconseguit que centenars de persones se solidaritzaren amb el músic i compartiren la seua història en xarxes socials. Milers de posts, missatges de whatsapp i fins a notícies en premsa i un directe d'À Punt.

Qualsevol diria que a més de músic, s'ha convertit en tot un influencer: “Moltes gràcies a tots. Continuarem fent surf and roll ferroveller per a tots vostés. Se vos vol!”.

Pujar