25 de setembre de 2020 25/9/20

La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona

La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona  - (foto 1)
  • Membres del Cos han celebrat la festivitat de la Santíssima Mare de Déu del Pilar amb una desfilada i una missa en l'Església de La Mercè

  • En l'acte ha participat l'alcaldessa de Borriana junt amb diversos representants municipals així com la Reina Fallera Major i Infantil

Galeria de fotos
Burriana - Festividad del Pilar - Dia Guardia Civil
Burriana - Festividad del Pilar - Dia Guardia Civil
MÉS FOTOS
La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona  - (foto 2)
La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona  - (foto 3)
La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona  - (foto 4)
La Guàrdia Civil de Borriana honra a la seua Patrona  - (foto 5)

La Guàrdia Civil de Borriana ha volgut honrar la seua Patrona al seu dia gran. Cada 12 d'Octubre se celebra la Santíssima Mare de Déu del Pilar, una festivitat que els agents han celebrat amb una desfilada institucional i una missa en l'Església de La Mercè.

A pesar de l'amenaça de pluja finalment el pronòstic no s'ha complit i s'ha pogut celebrar esta festa sense contratemps. Així, la jornada ha començat amb una recepció oficial en el quarter de la benemèrita i posteriorment una desfilada fins a l'Església de La Mercè.

Una desfilada que en esta ocasió ha comptat amb acompanyament instrumental. Un dels membres de la banda municipal és del Cos i de manera "altruista", tal com ha comentat el capità de la Guàrdia Civil, ha volgut aportar este detall a la desfilada. Acabat este acte s'ha celebrat una missa en l'Església de La Mercè i posteriorment una menjar oficial.

En esta jornada han participat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, així com diversos representants municipals com el regidor de Policia i Seguretat, Javier Gual, regidors de la corporació o l'Intendent Cap de la Policia Local. Així mateix, l'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, i les Reines Falleres, Laura Conde i Marina Monferrer, també han estat presents.

Pujar