28 de setembre de 2020 28/9/20

Fuster: “És vergonyós que els qui governen Borriana confessen que els seus errors han d'ocultar-se per a retenir cadires”

Fuster: “És vergonyós que els qui governen Borriana confessen que els seus errors han d'ocultar-se per a retenir cadires” - (foto 1)

  “Avergonyeix que els qui avui governen Borriana no tinguen complexos a afirmar públicament que les diferències internes que gangrenen aquest pacte han de mantenir-se ocult per a garantir les butaques que ocupen”. La pèrdua de 16.600 metres quadrats en l'Arenal “ha evidenciat el que portem denunciant des de fa més de dos anys. A Borriana no hi ha un projecte conjunt. A Borriana governen tres partits que van decidir donar-se la mà i tapar-se el nas per a assegurar-se un despatx en l'ajuntament”.

  Així de contundent i ferm s'ha mostrat el regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, després que PSPV i Podemos hagen reconegut públicament que hagueren desitjat que les manifestacions crítiques que Compromís va fer dissabte passat contra l'alcaldessa mai hagueren eixit a la llum.

  Resulta “sorprenent” que els partits que “abanderaven la transparència en el seu ADN siguen avui els mateixos que prefereixen ocultar la seua fractura interna”. “Causa enrogiment que manifesten tan a les clares que el seu interès és seguir mantenint ocults els seus errors, que hi ha un pacte de silenci per a no transmetre a la ciutadania qüestiones que haurien d'eixir a la llum pública per a coneixement de tota la població, i que no haurien de fer-ho perquè tots tenen un interès comú, que és el de garantir que a final de mes segueixen ocupant els despatxos del consistori”.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana lamenten la “hipocresia” d'els qui administren els estalvis de la ciutat i reivindiquen que la “dignitat que a tot càrrec públic se li ha d'exigir no quede feta miques”. Així mateix, animen a la ciutadania a consultar l'expedient sobre la pèrdua de terrenys en l'Arenal que els tres grups s'han compromès a fer públic després de negar-se a constituir una comissió d'investigació. “Els qui garantien la transparència i la participació són els qui es neguen a examinar amb lupa les responsabilitats que han portat a est destarote. Perquè a Borriana, el pacte de butaques està lliurat a tirar pilotes fóra i callar si amb açò garanteixen que a final de mes tot segueix igual”.

   1 comentari
  Jose perito m
  Jose perito m
  07/11/2017 10:11
  Mala oposición

  Por que no haveis echo Publiicas la amistad estos años en el arenal sound , o el negocio de Teresa y Anita

  Pujar