4 de desembre de 2020 4/12/20

Fuster: “El tripartit ha generat despesa allí on podrien haver arribat inversions”

Fuster: “El tripartit ha generat despesa allí on podrien haver arribat inversions” - (foto 1)

  "Els qui van decidir pactar fa més de dos anys amb la promesa d'inversió social i desenvolupament, són els qui avui generen despesa i pèrdues per a Borriana allí on haurien d'haver arribat inversions". Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha reivindicat la necessitat de "donar un gir a la política municipal" perquè la "nul·la visió econòmica" de qui governa la ciutat "està condemnant al nostre municipi amb polítiques freturoses de projecte".

  El tripartit compost per PSPV, Compromís i Podemos, ha convertit "les oportunitats de Borriana en forats econòmics". Ho ha fet "perquè aquestes tres formacions polítiques mai han tingut un altre objectiu comú que garantir-se els despatxos, i aquesta falta de criteri, aquesta incapacitat de gestió i una inacció insòlita al capdavant del consistori, és la que provoca que Borriana es dessagne dia a dia i perda el tren de les oportunitats".
  Per a Fuster, l'absència de projecte s'ha evidenciat, una vegada més, en una "maldestra gestió del dipòsit municipal". "Pagàvem per un local on hi havia capacitat sobrada per a donar recer als vehicles que requerien d'aquest servei. No obstant açò, sense visió, el PSPV va decidir llogar un altre espai que no solament ens costa més car, sinó que a més és tan xicotet que obliga a utilitzar un solar, el de la Paperera, que no està preparat per a aquestes necessitats".

  De fet, "no solament ens ha generat una despesa econòmica, sinó que a més ha condicionat el servei de la Policia Local, ja que diàriament una patrulla ha de prestar servei, durant unes hores, en aquest terreny municipal".
  Est és el "viu retrat de la incapacitat i el desgovern". "Borriana acaba pagant més per un servei deficient i, a més, es priva a la Paperera de la possibilitat d'albergar un servei, projecte o inversió que generara activitat i riquesa per a la nostra ciutat. Aquesta és la fórmula de la condemna que Borriana pateix des de fa dos anys, el desgovern i la falta de gestió de tres partits compromesos únicament amb les seues butaques".

   2 comentaris
  bnfg
  bnfg
  21/11/2017 11:11
  vosotros hundisteis burriana para mucho tiempo con el orinal sound

  vosotros hundisteis burriana para mucho tiempo trayendo el orinal sound con anita montagut al frente y estos de ahora han rematado burriana , vosotros seguis siendo los mismos del pp que habeis espantado a gente muy valida para colocaros vosotros en el pp de burriana por eso no se os puede votar porque sois los mismos que os habeis cargado el partido en burriana y la habeis hundido economicamente y desde luego estos que estan estan rematando burriana ni a unos ni a los otros se os puede votar cada vez quedan menos opciones politicas decentes en burriana a las que votar

  Pujar