elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fuster (PP) reivindica al Consell “el mateix recolzament que Diputació dóna a les Falles”

Fuster (PP) reivindica al Consell “el mateix recolzament que Diputació dóna a les Falles” - (foto 1)

  "Les Falles mereixen tot el suport econòmic que permeta posar en valor aquesta tradició que és orgull i identitat de Borriana. Per açò, hem de treballar tots units per a aconseguir que de la mateixa manera que la Diputació Provincial convoca ajudes a col·lectius i entitats per a posar en valor la festa, la Generalitat Valenciana també recolze el nostre festeig".

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat "el valor d'un festeig que és cultura, patrimoni i identitat de la nostra ciutat". "Som el producte de les nostres tradicions i arrels, i per açò hem de treballar tots units per a aconseguir que aquesta manifestació única i singular es posa en valor, es potencia i es reivindica".

  La convocatòria per part de la Diputació Provincial d'una línia d'ajudes dotada amb 30.000 euros per als col·lectius culturals que impulsen les Falles "és un motiu més per a demandar el mateix respatler per part de la Generalitat Valenciana".

  Perquè darrere d'aquests festejos, "a més de passió i orgull, de les nostres arrels, hi ha una component econòmica que no podem ignorar". "Són molts els col·lectius que viuen d'aquesta festa, des dels gremis fallers, professionals i artistes, fins als negocis d'indumentària, impremtes, restaurants, subministradors de serveis... Empreses que empren a milers de famílies de Borriana i que generen creixement i prosperitat a Borriana".

  Avui, en la Cavalcada del Ninot, "tornarem a posar en valor les nostres tradicions". Un festeig que mobilitzarà a milers de persones en el carrer "i que hem de potenciar, desenvolupar i reivindicar perquè aquesta festa no és solament cultura i identitat, és un patrimoni que mereix protecció i inversió. Perquè tot suport es traduirà en inversió i futur per a la nostra ciutat", ha considerat el regidor.

   1 comentari
  escurat
  escurat
  04/03/2019 06:03
  fallero

  Jo li demanaria a la DiPPutacio, que tractes a les Falles igual que tracta a la Magdalena de Castelló. Que nomes en el dia del prego de ben segur que ja es gasten els 30.000 euros que vosté parla

  Pujar