28 de setembre de 2020 28/9/20

Fuster reclama protegir als menors enfront a la proliferació de cases d'apostes

Fuster reclama protegir als menors enfront a la proliferació de cases d'apostes - (foto 1)

    “Volem protegir als nostres menors i considerem que la proliferació de les cases d'apostes ha de fer-nos actuar per a evitar addiccions a edats primerenques”. Amb aquest esperit, Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha anunciat que presentarà en comissió informativa una moció perquè la ciutat reforce la normativa urbanística per a instal·lar aquest tipus de negocis.

    “En els últims anys s'han multiplicat les cases d'apostes i locals d'oci. Són negocis privats que tenen tot el dret a desenvolupar la seua activitat però creiem que des de les administracions públiques hem de vetlar pels nostres menors, evitar addiccions. Com a ajuntament, tenim la capacitat de fixar normes urbanístiques que marquen àrees idònies per a la instal·lació d'aquestes empreses. I est és el nostre objectiu, establir aqueixos criteris que protegisquen als nostres menors”.

    La instal·lació d'un local d'oci a Borriana en els limítrofs d'un centre educatiu ha sigut el detonant d'aquesta moció que Juan Fuster confia que l'Ajuntament de Borriana, amb el PSPV al capdavant, recolze com a declaració institucional.

    “No és una qüestió de la qual s'haja de fer política. Hem de remar tots a l'una per a vetlar pels nostres veïns, els que com a administració pública tenim l'obligació de protegir”. Aquesta filosofia impera en una moció en la qual Fuster (PP) a més incorpora el desenvolupament de campanyes de conscienciació. “És necessari fer una acció completa i integral. No solament abordar l'apartat urbanístic, del que som competents, sinó també reforçar la nostra acció amb iniciatives que eviten que els nostres joves coneguen aquest tipus d'activitats i no caiguen en addiccions que es poden i deuen prevenir”.

    Pujar