19 de setembre de 2020 19/9/20

Fuster: “Cal contundència i aplicar sense pal·liatius la prisió permanent revisable”

Fuster: “Cal contundència i aplicar sense pal·liatius la prisió permanent revisable” - (foto 1)

  El regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha reclamat contundència per a aplicar sense pal·liatius la presó permanent revisable. El líder del PP en la localitat ha mostrat la seua solidaritat amb la família de la menor de Borriana que la passada Nit de cap d'any va denunciar una agressió sexual. “Avui vam mostrar la nostra repulsa contra aquests fets. Siguem capaços d'aplicar la llei que atorga tolerància zero a violacions i crims”.

  Fuster  ha considerat que “fets com aquests convulsionen i afecten a tota la societat. Hem de ser capaços d'escoltar a les víctimes que reclamen la fermesa d'un règim penitenciari que condemna a l'agressor al mateix temps que no li nega la reinserció”.

  “En una societat moderna i avançada, que és capaç de progressar i generar creixement, no ens ha de tremolar el pols per a aplicar la màxima pena a els qui cometen actes tan menyspreables com aquests. No hi ha consol per a les famílies perquè el dolor és extrem. Siguem capaços d'entendre-ho per sobre d'ideologies i donar les respostes que nostra societat demanda”.

   2 comentaris
  el de sempre
  el de sempre
  04/01/2019 12:01
  mi no entender

  El problema es que esos mismos que estan en la puerta con el cartelito en las manos, son los mismos que luego no quieren la preision y que les dan todos los derechos habidos y por haber a esa escoria. Menos cartelitos y mas contundencia, porque quien le va arreglar la vida y el trauma a la niña??, a estos sinverguenzas en cuatro dias fuera y tranquilitos, lo han pasado de maravilla , la niña traumatizada para toda la vida. Contundencia Ya y menos cartelitos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Pujar