21 de gener de 2021 21/1/21

Fuster: “Borriana es única perquè ens uneix la tradició enfront a qui imposa la divisió”

Fuster: “Borriana es única perquè ens uneix la tradició enfront a qui imposa la divisió” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fuster: “Borriana es única perquè ens uneix la tradició enfront a qui imposa la divisió” - (foto 2)

  “Borriana és única perquè ens uneix la tradició enfront de qui imposa la divisió amb picades d'ullet cap a l'independentisme”. El candidat del PP per Borriana a les eleccions municipals, Juan Fuster, ha reivindicat les festes de Sant Blai “com el millor exemple de la identitat que ens uneix, que suma, que ens identifica”.

  Per a Fuster, “són aquestes tradicions, les que ens defineixen i caracteritzen, les que hem de reivindicar perquè som hereus d'aquesta cultura”. “Les festes són sinònim de concòrdia i de prosperitat, són la demostració dels valors d'una ciutat que és bressol de grans emprenedors i de veïns ambiciosos que són capaços d'aconseguir els èxits més impensables”.

  I des d'aquesta unió que ens caracteritza, “les picades d'ullet independentistes que durant aquests anys ens han intentat inculcar els qui desitgen que combreguem amb una cultura que no ens és pròpia no tenen cabuda”. Borriana “és unió enfront de divisió, és summa enfront de fractura”.

  Per açò, des del Partit Popular de Borriana, “el nostre suport a la festa, a les tradicions, als costums i la riquesa que ens fa únics i singulars”. Perquè Borriana “és Sant Blai, és Misericòrdia, són les Falles, les Creus de Maig, el nostre 'bou en corda' a Santa Bàrbara i les festes de la nostra platja”. “Som un producte únic, motor d'oportunitats i model d'èxit. Si som capaços de reivindicar aquest tresor greixarem l'economia, generarem riquesa i oportunitats”.

  Enfront d'un PSPV que s'ha recolzat en partits que reivindiquen la independència de Catalunya, com Compromís, o uns altres que sacrifiquen costums tan arrelats a Borriana com el 'bou per la vila' o el 'bou en corda', com Podem, “reclamem l'orgull del nostre patrimoni, sobre el qual cap partit polític té potestat ni bandera, perquè pertany als nostres veïns, és el que defineix a Borriana”.

   6 comentaris
  U que té aprecia
  U que té aprecia
  06/02/2019 08:02
  Quina pena Juan

  No faces el ridícul Juan, no val la pena. Perquè dones pena, de veritat.

  Pujar