19 de gener de 2021 19/1/21

El festival Quasimoto Surf Up Invitational s'assenta a Borriana com a referent estatal del món del surf clàssic

El festival Quasimoto Surf Up Invitational s'assenta a Borriana com a referent estatal del món del surf clàssic - (foto 1)
  • Al costat del mercadet Surf o les exposicions temàtiques, arribaran a Borriana les actuacions de Five Fingers With Parasol, Rockaways, Surflamingo, The Neanderthales, Patri & The Greasers, The Magnificats o Surfer Joe Band

El Club de Surf Borriana i la regidoria de Cultura de la ciutat han tornat a programar per a aquest cap de setmana vinent una nova edició del Quaismoto Surf Up Invitational, que per sisè any consecutiu prendrà la zona de l'antic càmping de l'Arenal per a retre homenatge i gaudir al voltant de la cultura surf clàssica. Com ja s'ha fet en les edicions anteriors, la combinació de tot un seguit de activitats de pràctica i coneixement del surf clàssic amb els concerts nocturns tornaran a reunir al voltant de 300 persones que durant tres dies es donaran cita en l'Arenal de Borriana. Tal com ha explicat el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, "estem molt contents de veure com el Quasimoto arriba a la seua sisena edició, i a més de tornar a situar a la nostra ciutat com a referent dins dels esdeveniments relacionats directament amb esports com el surf a nivell estatal, també s'ha convertit en un exemple perfecte d'aquest tipus de festivals que conjuminen música, activitats, mercat ambulant i tot el relacionat amb el món del surf clàssic».

Per la seua banda, president i vicepresident del Club de Surf Borriana, Pepe Vicent i Juanma García han volgut destacar alguna de les novetats d'aquesta nova edició del festival, i tal com han explicat «de nou hem optat per la fórmula de la inscripció prèvia de la gent que vulga assistir com a públic, ja que creiem que precisament limitar a 300 persones el nombre total fa que el festival seguisca mantenint el seu esperit inicial de reunir als amants del surf clàssic, a més de facilitar la participació en cadascuna de les activitats o programació del Quasimoto, que per la procedència dels i les assistents s'ha situat com un referent quasi a nivell internacional d'aquest tipus de trobades». En cadascuna de les tres jornades del festival que s'inicien aquest dijous, l'activitat començarà amb sessions de surf lliure i Invitationals exhibition, para a partir de les dotze del matí poder gaudir i adquirir productes en el Mercat ambulant SURF o visitar l'exposició Art & Photography instal·lada en el mateix festival. A partir de les tres de la vesprada es realitzaran projeccions amb documentals i cintes relacionades directament amb el Surf Clàssic i a partir de la vuit de la vesprada tindran lloc els esperats concerts, amb els Five Fingers With Parasol del dijous i els nord-americans The Neanderthales que actuaran a partir de dos quarts de dotze de la nit en una de les actuacions més esperades del Quasimoto. El divendres seran els Rockaways, Surflamingo i djs Record Hop, Joan Nuunhiwa i Coke Makaha els qui siguen protagonistes en l'escenari, mentre que el dissabte prendran el relleu Patri and The Greasers, The Magnificats, *urfer Joe Band i el tancament de Djs Record Hop, entre els quals se sortejarà una taula Zips amb funda de Secrets Beach. Aqueixa mateixa jornada comptarà amb una paella per a tots els assistents, el taller per a xiquets i xiquetes a càrrec de Sandra Moncusí i Bili i el lliurament de premis amb sorteig i subhasta de productes.

 1 comentari
Rexona
Rexona
12/10/2017 08:10
Limpia playas

I digo yo este hombre que le molesta todo lo que se menea se duchara antes de entrar al mar? BURRIANA será reconocida por sus grandes olas de 5. Metros donde este señor parece que tenga una playa privada para el, el mundo se vuelve loco señores.

Pujar