29 de novembre de 2020 29/11/20

Ferida una dona després de ser atropellada en l'Avinguda Cardenal Tarancón

Ferida una dona després de ser atropellada en l'Avinguda Cardenal Tarancón  - (foto 1)
  • Una dona va resultar ferida al capdavant després de ser atropellada aquest dimecres per un vehicle en aquesta avinguda

  • El conductor va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia

MÉS FOTOS
Ferida una dona després de ser atropellada en l'Avinguda Cardenal Tarancón  - (foto 2)

L'Avinguda Cardenal Tarancón torna a ser notícia per un nou atropellament a un vianant. El succés es va produir a primera hora del matí d'aquest dimecres quan, segons fonts municipals, un vehicle va atropellar a una dona de 45 anys en aquesta avinguda, entre la piscina i l'institut. Com a conseqüència de l'accident, la dona va resultar ferida en el cap encara que no va perdre el coneixement en cap moment.

La Policia Local va rebre l'avís a les 9:50 i es va personar en el lloc de l'accident. La ferida en el cap era aparatosa i els efectius policials van cuidar a la dona fins a l'arribada de l'ambulància. A penes passades les deu del matí es va traslladar a la ferida a l'Hospital de la Plana.

Es desconeixen, de moment, les circumstàncies de l'accident i l'estat de la dona ferida com a conseqüència de l'atropellament. El conductor va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia.

Són varis els accidents que s'han produït en aquesta via, entre ells l'atropellament mortal a un xiquet que va causar commoció en la societat borrianenca fa ara un any. Des de llavors l'Ajuntament ha implantat algunes millores en la zona encara que per a alguns veïns són insuficients.

 3 comentaris
santa barbera
santa barbera
09/05/2018 10:05
tienes razon

Pues la primera medida debia ser que esos padres que tanto os quejais, no aparqueis en doble fila 2-3 veces por dia y hagais unas colas interminables que en muchos casos no dejan ver si cruza alguien y te impide la visibilidad. Siempre miramos la paja en el ojo ajeno pero no vemos la viga de hierro en el nuestro.

Pujar