22 d’octubre de 2020 22/10/20

El PP felicita als vuit alumnes de Borriana guardonats pel seu rendiment acadèmic

El PP felicita als vuit alumnes de Borriana guardonats pel seu rendiment acadèmic - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha reconegut l'esforç i compromís de vuit joves estudiants de la localitat que han merescut el guardó que la Conselleria d'Educació, a través de la Direcció General de Política Educativa, atorga per rendiment extraordinari en les etapes Primària i Secundària corresponents al curs 2015-16.

  La resolució, publicada pel Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) aquesta setmana, acredita els resultats “excel·lents” de vuit joves alumnes de Borriana. “És un orgull per a la nostra ciutat comptar amb la implicació d'aquests xicotets que demostren que el treball i obstinació que dipositen en els seus estudis obtenen un reconeixement públic”, tal com ha declarat la regidora del PP, Ana Montagut.

  En el cas de Borriana, en l'etapa de Primària, han sigut guardonats Sofia Pérez Sotomayor, del col·legi Pare Vilallonga, Oriol Tudela Musoles, del col·legi Penyagolosa; Sofia Almarcha Saura, del col·legi Nuestra Senyora de la Consolació; al costat de Pablo García Castelló, del col·legi Villa Fátima; i Mario Benages Sánchez, Alejandra Maximino García i Aitana Pinyó Gómez, tots ells del col·legi Salesianos San Juan Bautista. Al costat d'ells, en l'etapa Secundària, el jove Jordi Hortolà Bust, del col·legi Villa Fátima, ha sigut mereixedor del guardó que constata el seu excel·lent rendiment acadèmic.

  “Tots ells són models per a la resta d'estudiants. Una demostració que el sacrifici en l'etapa educativa mereix un reconeixement públic, no solament del centre en el qual estudien, sinó de la resta de la societat”, ha explicat Montagut.

  En aquest sentit, des del PP han donat l'enhorabona als xiquets, al mateix temps que han transmès la seua convicció que “el vostre treball és exemple per als vostres companys i amics”, ha assenyalat la regidora.

   1 comentari
  Paquetepago
  Paquetepago
  14/10/2016 07:10
  El PP lamenta. El PP felicita

  Només serviu per a felicitar i per a lamentar. No entenc com esteu ahí ni qui vos manté. O si que ho entenc veient les declaracions de Francisco Correa.

  Pujar