30 de novembre de 2020 30/11/20

Fedde Le Grand: “L’Arenal Sound ha sigut impressionant i espere tornar prompte a Espanya”

Fedde Le Grand: “L’Arenal Sound ha sigut impressionant i espere tornar prompte a Espanya”  - (foto 1)
  • Elperiodic.com entrevista a un dels DJs més aclamats de la història i que ha treballat amb artistes de la talla de Madonna, Robbie Williams, Rihanna o Michael Jackson

Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound 2017- Viernes - Fedde Le Grand
Burriana - Arenal Sound 2017- Viernes - Fedde Le Grand
MÉS FOTOS
Fedde Le Grand: “L’Arenal Sound ha sigut impressionant i espere tornar prompte a Espanya”  - (foto 2)
Fedde Le Grand: “L’Arenal Sound ha sigut impressionant i espere tornar prompte a Espanya”  - (foto 3)

La seua sessió va deixar sense alé als 'sounders'. Fedde Le Grand va saber captivar a l'Arenal Sound amb els seus temes més clàssics -també els més moderns- i tot això amb el seu toc personal i la seua màxima atenció a cada detall. És un dels Djs més reconeguts del món i ho hem pogut veure treballar junt amb artistes de la talla de Michael Jackson, Madonna, Robbie Williams, Rihanna, Shakira o Mariah Carey.

Elperiodic.com ha tingut l'oportunitat d'entrevistar a este artista per a fer balanç de la seua actuació, el seu últim disc i descobrir en quins projectes està ficat ara mateix. Una pista: el veurem novament per Espanya en tan sols un mes.

Com ha sigut l'experiència d'Arenal Sound?

Ha sigut impressionant! Estava un poc preocupat perquè l'actuació era realment molt tard però em va encantar veure l'ambient de gent. Estaven preparats per a disfrutar pel que el xou va ser més que genial.

A la gent li va encantar el teu xou... Quina sensació t'invadix quan actues davant de tanta gent?

És màgic. He de dir que punxar davant d'una gran multitud sempre és quelcom màgic perquè arriba un moment en què et deixes portar junt amb la multitud. No obstant això continue disfrutant dels xicotets xous en discoteques. Són coses molt diferents i m'encanta poder fer ambdós.

Un escenari, grans altaveus i llums... pocs recursos però un espectacle diferent cada vegada. T'agrada prestar atenció als detalls?

Sí. Puc ser un poc perfeccionista ... Per descomptat que no tens tots els detalls de cada xou davall el teu control. Això només succeïx quan fas una producció pròpia com GRAND o les meues nits Darklight Sessions o la Setmana de la Música de Miami. Però sempre m'esforce per entregar el millor que puc i donar el meu tot en cada xou. Crec que en el moment en què perda eixe impuls i els nervis saludables abans de cada xou és que algo anirà malament.

Han passat més de deu anys des que el teu clàssic 'Put your hands up for Detroit'. Com ha sigut l'evolució?

Molt ha canviat des de llavors! La indústria ha crescut tant i crec que vaig continuar evolucionant musicalment també. Encara m'encanta fer i tocar eixos temes així que des d'eixa perspectiva no ha canviat molt. A més pense que puc apreciar els meus fans encara més ara. És un viatge increïble que estic fent ara mateix i crec que és un viratge molt especial que alguns han compartit amb mi des del principi.

Parla'ns del teu nou àlbum. Fa un any des que va eixir...

Sí. Fa més d'un any. Estic molt satisfet d'haver llançat un altre àlbum, sentia que era el moment adequat i tenia molts temes que volia compartir amb els meus fans. Ara mateix no estic treballant en un altre àlbum, però continue llançant senzills.

Tens un tema favorit?

Pfff ... això és difícil. Si et referixes a mi mateix en general, crec que serà una selecció difícil. Hi ha tants registres que tenen la seua pròpia història, ja siga un significat especial per disc o una pista que té una història especial per com es va produir. De l'àlbum crec que Lost és el que té més significat personalment, però Cinematic definitivament és un dels meus favorits de tots els temps.

En què estes treballant actualment? Tens projectes futurs?

Molts! Des de principis d'any he estat ficat en l'estudi així que tinc tones de música nova esperant per a eixir. Després de Dàncing Together, Love's Gonna Get You and Keep On Rising, la nova col·laboració entre Ida Corr, Shaggy i jo anomenat Firestarter acaba d'eixir en Darklight Recordings. Després d'això serà Coco's Miracle, una col·laboració amb Dannic i Coco Star que caurà abans de fi de mes en Spinnin 'Records. També tinc algunes pistes impressionants que no puc esperar per a posar en llibertat i a més altres col·laboracions amb què estic treballant en este moment. Així que serà un temps entretingut!

Te vorem en un futur pròxim de volta a Espanya?

Això espere! Mai és un castic per a mi vindre a Espanya. Ha sigut una gran experiència ací així que seria genial poder tornar. De fet estaré a Eivissa el 13 de setembre per a acabar la temporada així que esperem veure-vos a tots allí.

Pujar