29 de novembre de 2020 29/11/20

PP: “La falta de previsió del tripartit desespera als veïns de la Serratella”

PP: “La falta de previsió del tripartit desespera als veïns de la Serratella” - (foto 1)

  El Grup Municipal Popular en l'Ajuntament de Borriana ha tornat a demanar avui al govern tripartit que "complisca el seu compromís, es pose a la feina i cerque una solució urgent per a adequar la platja de la Serratella que, a la fi del mes de juny i, malgrat les demandes del PP i el malestar dels veïns, segueix sense estar condicionada per als banyistes".

  Montagut ha lamentat que la "falta de previsió i la improvisació" del tripartit ha provocat que "se'ls tire el temps damunt i que en ple inici de la temporada estival la platja de la Serratella, que per aquestes dates sempre estava en perfectes condicions per a veïns i visitants, seguisca sense adequar-se".

  Els populars, que han alertat en continuades ocasions de la necessitat d'arreglar la zona de la platja que es troba situada entre el dic absento de la quarta escala, van demanar fa ara tres setmanes que l'Ajuntament, prenguera cartes en l'assumpte i agilitara els treballs utilitzant recursos propis municipals per a solucionar el problema i malgrat tot, "la platja segueix avui exactamete en les mateixes condicions que en el mes de maig".
  L'edil del PP ha assegurat que "els veïns de la Serratella ja no estan per a excuses, ni esperes pel que demanem màxima celeritat i agilitat perquè els treballs que passen per repartir bé la grava, fer la platja més gran i recobrir les pedres amb una capa d'arena, ara així, comencen de manera imminent". "El tripartit no pot romandre ni un minut més d'esquena als ciutadans i seguir fent oïdes sordes a una demanda veïnal que passa per endreçar la zona i demanar una platja en condicions", ha censurat Ana Montagut.

   1 comentari
  cala
  cala
  21/06/2017 08:06
  la serratella tambien existe.

  no tenemos que olvidar que la gente que no tenemos piscina y vamos a esa playeta , nos sirve de mucho.SRES. concejales hagan por favor que pasen tambien la policia a las horas de baño, hay una señal para que no vayan pescadores a PESCAR, pero no hacen ni puñetero caso. que pase la policia y si pone alguna denuncia .... les ira bien , para que no vayan. GRACIAS.

  Pujar