elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles de Burriana: "Si ho desitgem, Burriana s'omplirà de màgia... tornarem!"

Les Falles de Burriana: "Si ho desitgem, Burriana s'omplirà de màgia, ¡tornarem!"
Les Falles de Burriana: "Si ho desitgem, Burriana s'omplirà de màgia, ¡tornarem!"
  • Un emotiu vídeo recorre els punts més emblemàtics de les falles de Burriana de la mà d'alguns dels seus protagonistes

Fallers, músics, artistes, floristes i pirotècnics entre d'altres representants de les falles de Burriana han donat veu a un emotiu vídeo elaborat per l'Ajuntament de Burriana i la Junta Local Fallera per llançar un missatge de positivitat i esperança. Són dies en què les cantonades de la ciutat rebosarían de música, petards, monuments, color i gent però la situació sanitària ha obligat, per segon any consecutiu, a suspendre la festa.

És per això que des de les reines falleres de Burriana, Julia López i Elena Pastor, passant per diversos representants dels principals sectors fallers posen cara a la festa per insistir que "tornarem". Al vídeo apareixen el pregoner José Poveda, la indumentarista Carmen Llengua, la pirotècnica, Reyes Martí, el faller comissionat de sempre Néstor Martí, la directora de la banda, Norma Comes, la fallereta comissionada infantil Laia Orenga, la perruquera M. Carmen Marín , el florista Manolo Candau i l'artista Faller Vicente Martínez.

"Som la terra de les flors, de la llum i de l'amor" o "seus, fils i lluentor tornessin a ser cultura i tradició", o "serà llarga l'espera, però donarem Vida als Nostres monuments", "si Totes juntes ho somiem, juntes o farem realitat" són alguns dels missatges que es llancen en aquest vídeo que ha omplit d'emoció als fallers de Burriana.

Pujar