elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les falleres majors i corts d'honor de la Falla Club Ortega de Borriana acomiaden un any històric

Les falleres majors i corts d'honor de la Falla Club Ortega de Borriana acomiaden un any històric
  • María Grimalt i Ana Giménez han agraït a les seues corts d'honor i a tots els membres de la falla el seu suport en aquestes festes especials

Galeria de fotos
Falla Club Ortega: Comiat 2021
Falla Club Ortega: Comiat 2021
MÉS FOTOS
Les falleres majors i corts d'honor de la Falla Club Ortega de Borriana acomiaden un any històric - (foto 2)
Les falleres majors i corts d'honor de la Falla Club Ortega de Borriana acomiaden un any històric - (foto 3)

La Falla Club Ortega de Borriana va acomiadar ahir a les Falleres Majors i Corts d'Honor de 2020-2021 en un acte senzill que va finalitzar amb un brindis entre els assistents.

Així, la Fallera Major, María Grimalt, i la Fallera Major Infantil, Ana Giménez, van acomiadar el seu regnat d'enguany tan especial marcat per la pandèmia però amb la mirada en 2022, un any que per a Ana Giménez serà històric, ja que és la Reina Fallera Infantil de Borriana.

Al costat de les seues Corts d'Honor formades per les xiques Irene Martí, Marta Caballero, Carla Flores i Lola Bernat, i la Cort d'Honor Infantil formada per Abril Va usar, Triana Va usar, Sonia Dolz, Martina Valenzuela, Claudia López i Alba Rubert, la Falla Club Ortega va deixar arrere un any ple de records i moments històrics.

Després de l'acte, van acudir al Llar Faller a l'acte de comiat de les Reines Falleres 2020-2021 Elena Pastor i Julia López.

Pujar