elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana

La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana
  • Primer acte oficial d'una comissió des que va esclatar la pandèmia i ha estat ple d'emoció i alegria

Galeria de fotos
Exaltació Fallera Major y Cort Falla La Vila Borriana 2021
Exaltació Fallera Major y Cort Falla La Vila Borriana 2021
MÉS FOTOS
La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana - (foto 2)
La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana - (foto 3)
La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana - (foto 4)
La Falla la Vila encén la metxa de l'activitat fallera a Burriana - (foto 5)

Tornen els actes fallers a Borriana i ho fan després de més d'un any d'aturada obligada. Encara sense saber les dates definitives en què se celebraran les falles 2021 de Borriana -no seran a principis de setembre com a València al coincidir amb les festes de la misericòrdia-, les comissions comencen a escalfar motors per tornar a l'activitat fallera.

I la primera a llançar-se a la piscina ha estat la Falla La Vila, que ha celebrat una espècie 'd'Exaltació' de les seues Falleres i màxims representants d'aquest nou cicle. No ha estat una presentació com a tal ja que ja els càrrecs es repeteixen i ja van ser presentats el passat any, però sí que s'ha fet una imposició de bandes acompanyat d'un emotiu i merescut homenatge a tota la comissió.

"Estem contentíssims perquè el món faller ja es posa en marxa. I no només les falles perquè hui a Borriana hi havia moviment a les perruqueries, les floristeries, la gent ha anat a comprar-se roba per estrenar en l'acte i a la fi és una cosa que tots necessitàvem ", ha explicat la presidenta de la falla, Loles Suárez , a elperiodic.com.

L'acte ha tingut lloc a la Regenta i per poder imposar les "noves bandes" el que s'ha fet és canviar la solapa i que ixca l'any 2021. El presentador de l'acte ha estat Amadeo Antonino

Ha estat un dia molt especial per a la Reina Major, Maria Antonino, i per la Fallera Major Infantil, Melany Nitescu. També ho ha estat per a les seues Corts i Falleres Infantils: Ana Vicent, Eva Rubert, Julia Marquina i Sara Foncubierta, així com la Laia Molina, Alba Vilarroig, Iris Moreno, Paloma Sánchez, Coral Barres, Àfrica Arribas, Judith Felis i Alicia Jiménez.

El presentador de l'acte ha estat Amadeo Antonino, la mantenidora, Lara Monferrer i la presidenta infantil és Teresa Clavel. A l'acte, que s'ha celebrat amb totes les mesures sanitàries, també han acudit les reines falleres de Borriana, Elena Pastor i Julia López, així com la presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina.

Pujar