16 de novembre de 2019 16/11/19

La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres

La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres - (foto 1)
  • Teresa Poveda i Inma del Olmo han sigut proclamades com a Fallera Major i Infantil, respectivament

GALERIES DE FOTOS
Burriana - Falles 2020 - F.  Chicharro - Demanà de Falleres
Burriana - Falles 2020 - F. Chicharro - Demanà de Falleres
MÉS FOTOS
La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres - (foto 2)
La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres - (foto 3)
La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres - (foto 4)

El Coso de Burriana ha acollit aquest dissabte un acte molt especial: la proclamació de les màximes representants de la Falla Plaça Chicharro el pròxim 2020. Elles són Teresa Poveda, Fallera Major, i Inma del Olmo, Fallera Major Infantil. Ambdues han sigut presentades en un acte en el qual han sigut abrigallades per tota la seua comissió.

Durant el seu regnat, Teresa Poveda estarà acompanyada per la seua Cort Major: Eva Faus, Marta Jiménez, María Guerola, Alejandra Ramos, Paula Miralles, Paula Escrich, Nuria Cabedo, Marta Llopis, Anna Serrano, Claudia Peris, Julia López i Gloria Marín.

Quant a la xicoteta Inma del Olmo, estarà acompanyada per Sara Bort, Jimena Nebot, Aitana Pastor, Balma Félix, Claudia Domingo, Leonor Escriche, Lluïa Olivas, Vega Pans i el seu cavaller acompanyant Ferrán García. Aquest pròxim exercici faller, el president serà Alejandro Carregui i la presidenta infantil, Anna Canó.

Durant l'acte, tots ells han desfilat i el presentador els ha dedicat unes paraules. Una vetlada molt especial que l'ha completada el sopar en el mateix Cus.

ocultar
La Falla Plaça Chicharro proclama a les seues falleres
Pujar