elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla La Mercè viu la tirà de la traca per a presentar a les seues representants de 2023

La Falla La Mercè viu la tirà de la traca per a presentar a les seues representants de 2023
  • La comissió ha homenatjat les seues corts per al pròxim exercici faller

Galeria de fotos
Falles Burriana 2023: Traca Barri La Mercé
Falles Burriana 2023: Traca Barri La Mercé
MÉS FOTOS
La Falla La Mercè viu la tirà de la traca per a presentar a les seues representants de 2023 - (foto 2)
La Falla La Mercè viu la tirà de la traca per a presentar a les seues representants de 2023 - (foto 3)

Aquest dissabte a la vesprada ha tingut lloc la ‘tirà de traca’ de la falla La Mercè de Borriana. Així, la comissió ha presentat en societat a les quals seran les seues màximes representants falleres l'any 2023.

Un any en què regnaran com a Fallera Major la jove Mirela Anabela Raduta Ionica i com a Fallera Major Infantil la xiqueta Lucia Palos Rueda.

L'acte, amb el qual s'ha donat la benvinguda al pròxim exercici faller, va començar arreplegant a les representants de la falla amb una xaranga i posteriorment es va tirar una traca a cadascuna de les falleres i fallers.

Així, s'ha presentat la Cort d'honor Infantil per 2023, de la que formaran part Balma Marañón Melià, Núria Esteban Almenara, Amalia Oltra Tormos, Elia Gil Castell, Candela Argandoña Sànchez, Lola Tena Rosell, Alejandra Villanova Sanahuja, Maria Ruiz López, Sofia Quesada Huesa i Ana Ruiz López.

També hi formen part Ana Olivas Vidal i Sergi Reula Tudela; Alejandra Salinas Rubert i Diego Puchol Koster; Isabel Quesada Huesa i Diego Señoret Ruiz i Carmen Reyes Garcia i Aleix Cuartero Murgui

Respecte a la Cort Major, està representada per Blanca Saéz Francés, Ana Blasco Romero, Toni Leal Corrales i Maria Murgui Diago.

El president de de la Falla, per la seua banda, seguirà sent Vicent Blasco Miró i el càrrec dels presidents infantils recaurà en Joan Blasco Martí i Anina Borja Soler.

En arribar al casal, ja a la nit, se'ls va fer lliurament d'un detall floral i es va rematar la jornada amb un sopar, on es va aprofitar per a celebrar que enguany la Falla la Mercè compleix la seua 95 aniversari.

Pujar