elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió

La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió
  • Les Falleres Majors i el cavaller acompanyant d'aquest darrer exercici renoven el càrrec com a màxims representants per al 2022

Galeria de fotos
Falla Barri La Mercè: Comiat/Proclamació
Falla Barri La Mercè: Comiat/Proclamació
MÉS FOTOS
La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió - (foto 2)
La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió - (foto 3)
La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió - (foto 4)
La Falla La Mercé obre un nou cicle Faller ple d'esperança i d'il·lusió - (foto 5)

La Falla La Mercé ha celebrat aquest dilluns l'acte de comiat dels seus representants Fallers del 2020-2021 i la Proclamació dels del 2022. L'acte, que ha tingut lloc al Coso de Burriana, ha servit per tancar un cicle i obrir-ne un altre nou ple d'il·lusió i alegria.

Les Falleres Majors de La Mercé i el Cavaller acompanyant de 2020-2021 mantindran el càrrec aquest proper exercici. Ells són Maria Olivas Vidal, Fallera Major Infantil, amb el seu acompanyant, Joan Blasco Martí, i la Fallera Major, Alèxia Durà Saura.

Esther Salinas Sánchez ha estat la conductora de l'acte en què han tancat el seu cicle la Cort d'Honor del 2020-2021: Sara Crespo Perarnau, Paula Imbernón Raduta, Aitana Puchol Köster, Carla Arnau Sanchis i Miguel Martínez Rodríguez.

El relleu l'agafen a la Cort d'Honor Infantil: Ana Olivas Vidal, Maria Ruiz López, Lola Tena Rosell, Alejandra Villanova Sanahuja, Ana Ruiz López, Sofia Quesada Huesa, Lucía Palos Rueda, Carmen Reyes Garcia i el seu cavaller acompanyant Aleix Cuartero Murgui, i Silvia Crespo Perarnau i el seu cavaller acompanyant Diego Señoret Ruiz.

Pel que fa a la Cort d'Honor, estarà formada Jéssica López Martín, Laura Ruiz Godoy, Esther Huesa Viñes, Noelia Rueda Muñoz, Maria Murgui Diago, Silvia Diago Pérez, Mirela Anabela Raduta Ionica i Susana Sánchez Beltrán.

També deixen el càrrec les presidentes infantils Carla Vidre Lara i Sofia Sanchis Miralles. Aquest nou exercici la presidenta infantil serà Sara Crespo Perarnau. Manté el càrrec el president Vicent Blasco Miró.

Pujar