27 de setembre de 2020 27/9/20

La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca

La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2018 - Rei Jaume I - "Tirà de Traca"
  Burriana - Fallas 2018 - Rei Jaume I - "Tirà de Traca"
  MÉS FOTOS
  La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 2)
  La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 3)
  La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 4)
  La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 5)
  La Falla Rei Jaume I anuncia als seus falleres majors i dames en la tira de traca - (foto 6)

  La 'tira de traca' de la Falla Rei Jaume I s'ha celebrat aquesta nit de dissabte presentant així als que seran les màximes representants d'aquest nou cicle faller 2018.

  Concretament, l'acte ha tingut lloc a les 21:30 hores, quan la comissió juntament amb amics i familiars s'ha reunit al casal de la Falla Jaume I. Les primeres anunciades han sigut les dames d'honor de la cort infantil, que enguany estarà formada per dos falleretes i un cavaller: Carmen García Musoles, Candela Monferrer Monferrer i el seu acompanyant, Xavi Rodríguez Isach.

  Seguidament, l'atenció ha recaigut sobre els tres noms que formaran la nova cort d'honor de la reina fallera major per al pròxim exercici: Mari Luz Chiva Esteve i les germanes Ana Izquierdo Rodríguez i Carla Izquierdo Rodríguez.

  Després de les petards corresponents, han donat pas a fer públiques les dues falleres majors que representaran la Falla Rei Jaume I. La primera a rebre les ovacions ha estat Maria Montoliu Asensio, la fallera major infantil de 2018, després d'ella i com a colofó final, Angela Garcia Sanchis ha sigut rebuda entre els crits dels allí presents i emocionada ha sigut anunciada com la fallera major de 2018 d'aquesta comissió fallera.

  Una volta acabada la traca tota la comissió ha aprofitat l'acte i la nit estiuenca per allargar aquesta festiva reunió i degustar un refrigeri ofert per totes les falleres, en què no ha pogut faltar tampoc la presidència de la falla, entre els quals es trobava Jesús Peris.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar