1 de desembre de 2020 1/12/20

La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco

La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. La Mercé - Demanà de Falleres
  Burriana - Falles 2020 - F. La Mercé - Demanà de Falleres
  MÉS FOTOS
  La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco - (foto 2)
  La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco - (foto 3)
  La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco - (foto 4)
  La Falla Barri La Mercé tira la traca a Alèxia Durà, María Olivas i Joan Blasco - (foto 5)

  Aquest divendres ha tingut lloc la tirà de traca als màxims representants de la Falla Barri La Mercé per al pròxim exercici faller. María Olivas Vidal serà la Fallera Major Infantil, amb el seu cavaller acompanyant Joan Blasco Martí, mentre que la Fallera Major serà Alèxia Durà Saura.

  La Cort d'Honor Infantil estarà formada per Ana Ruíz López, Sofía Quesada Huesa, Mónica Romero Ibáñez, Sara Crespo Perarnau, Sivia Crespo Perarnau, Daniela Salinas Rubert, Lucía Palos Rueda, Carla Arnau Sanchis, Aitana Puchol Köster, Paula Imbernón Raduta, Aina Borja Soler, Llura Borja Soler, Irene Rodríguez Ibáñez y Miguel Martínez Rodríguez, Júlia Aparici Mundina i Braian González Rivera.

  Quant a la Fallera Major, estarà acompanyada durant el seu regnat per Jessica Vidre Borja i Sarah Vidre Lara. El president serà Vicent Blasco Miró.

  L'acte ha tingut lloc en el Naraniga Platja i allí s'ha fet oficial el nomenament de les falleres majors, el cavaller acompanyant i les corts d'honor. Totes les xiquetes i joves han rebut la insígnia del col·lectiu en un breu acte que ha culminat amb el tret d'uns focs artificials. Posteriorment ha tingut lloc un sopar per a tancar una vetlada inoblidable per a tota la comissió.

   

  Pujar