21 de gener de 2021 21/1/21

La Falla Barri la Bosca dóna la benvinguda a les seues noves màximes representants

La Falla Barri la Bosca dóna la benvinguda a les seues noves màximes representants - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla La Bosca 2020
  Presentació Falla La Bosca 2020
  MÉS FOTOS
  La Falla Barri la Bosca dóna la benvinguda a les seues noves màximes representants - (foto 2)
  La Falla Barri la Bosca dóna la benvinguda a les seues noves màximes representants - (foto 3)

  El Llar Faller es va convertir el dissabte a la nit en l'escenari de presentació de les quals seran les màximes representants de la falla Barri la Bosca de Burriana. Una nit de benvingudes i caloroses rebudes amb la qual la comissió dóna per inaugurat el calendari faller 2020.

  Una cita que ningú va voler perdre's i que va comptar amb uns mestres de cerimònia a l'altura de les circumstàncies: David Cervera Pérez i Berta Borja Cárdenas, van ser els encarregats d'animar l'ambient i conduir l'acte perquè tot isquera segons els previst.

  La nit va començar amb la pujada a l'escenari de Minerva Rodiel García, que enguany ocuparà el lloc de Tall d'Honor de la Fallera Major, i després d'ella va arribar el torn dels representants infantils 2020, Marta Franch Cervera i Braian López Arenas, FMI i Cavaller Acompanyant, respectivament.

  Finalment, entre uns calorosos aplaudiments va ser la senyoreta Silvia Sánchez Peris la que va pujar a l'escenari per a ser presentada com a Fallera Major de la comissió per al present exercici faller.

  Una nit en la qual, després d'acomiadar també als seus iguals durant les passades falles, va estar marcada per l'emoció del que queda per viure. Després de l'acte més protocol·lari tots van poder gaudir d'una discomóvil en el mateix Llar.

  Pujar