20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "Empresaris del polígon Camí Fondo pateixen inundacions després de les obres de l’IVACE"

PP: "Empresaris del polígon Camí Fondo pateixen inundacions després de les obres de l’IVACE" - (foto 1)
  • Veïns afectats traslladen al PP imatges captades després de les pluges que demostren que la falta de pendent ha provocat que s’aneguen les naus

MÉS FOTOS
PP: "Empresaris del polígon Camí Fondo pateixen inundacions després de les obres de l’IVACE" - (foto 2)

Empresaris del polígon Camí Fondo han traslladat al Partit Popular el seu malestar per les inundacions patides aquesta setmana en les seues naus com a conseqüència de les pluges registrades. La falta de pendent en l'execució de les obres de millora finançades a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha provocat que l’aigua es colara en les seues propietats inundant parcialment les naus.

Tal com explica Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, “el comentari que ens fan arribar és que si amb quatre gotes s'ha produït aquesta situació, no volen imaginar-se què ocorrerà quan arribe la gota freda”.

Les obres de millora finançades per l’IVACE van arrancar en 2018 i ja llavors van ser molts els empresaris que van acudir al PP per a reclamar una modificació del projecte. “Exigien que anaren ateses les condicions específiques de cada tram per a evitar que arribades les pluges torrencials aquestes es colaren en les seues naus”.

“La inversió era benvinguda. L'única cosa que sol·licitaven era poder participar activament en el disseny de la mateixa, ja que són ells els que, com a propietaris, anaven a haver de conviure amb els resultats de l'obra”, explica Fuster.

Des del PP, “vam traslladar aquestes demandes perquè foren ateses. No obstant açò, el resultat va ser nul i el PSPV va rebutjar atendre les reclamacions. Les conseqüències d'aquella decisió es pateixen ara. Amb un projecte executat i finalitzat que evidencia que l'obra havia d'haver atès les consideracions d'els qui demanaven ser escoltats”. Tal com ha assenyalat Fuster, “tornarem a traslladar aquesta situació a l'equip de govern del PSPV, i encara que lamentablement el passat any no van voler atendre als empresaris, els anem a tornar a insistir perquè escolten, atenguen i resolguen aquesta problemàtica”.

Pujar