elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut el 'franctirador' de Borriana després de disparar amb balines a uns xiquets

Detingut el 'franctirador' de Borriana després de disparar amb balines a uns xiquets
  • S'han viscut escena de tensió i la Guàrdia Civil ha hagut d'acordonar la zona

MÉS FOTOS
Detingut el 'franctirador' de Borriana després de disparar amb balines a uns xiquets - (foto 2)

Sobre les 22 hores de la nit d'aquest dijous ha sigut detingut el 'franctirador' que havia causat el pànic a Borriana després de disparar suposadament amb un fusell simulat d'aire comprimit a uns xiquets molest pel soroll.

Així s'ha posat fi a una hora de tensió i pànic en el barri de Quarts de Calatrava, on l'home ha amenaçat als xicotets amb l'arma des de la finestra d'un habitatge i ha obligat la Guàrdia Civil a intervenir i a acordonar tota la zona per seguretat davant el perill de què es tractara d'una arma de foc real.

Segons han comptat testimonis presencials, que han pogut gravar en vídeo les amenaces de l'home, el detingut hauria amenaçat a uns xiquets que jugaven al pati del col·legi Pare Vilallonga i hauria disparat contra ells amb l'arma, suposadament de balines, provocant el pànic en la zona.

“No et puges ací que et pegaré un tir”, hauria cridat a una de les xiquetes que intentava saltar la tanca del col·legi, després de la qual cosa hauria començat a disparar els projectils, segons el relat dels xicotets.

Així, Policia Local i Guàrdia Civil han desplegat ràpidament unitats en la zona, han acordonat el carrer i han advertit als veïns perquè no isqueren de les seues cases.

Pel que sembla, segons s'ha explicat des de la Policia Local, en el pis on es trobava el detingut s'estava desenvolupant una festa amb un grup de joves, un dels quals ha sigut el que ha eixit amb l'arma pel balcó.

Encara que el jove que ha sigut detingut la Guàrdia Civil continua treballant per a trobar l'arma duent a terme un registre de l'habitatge després de desallotjar-la per a comprovar si és una arma de foc real, de balines o una simulació per a practicar airsoft.

Pujar