elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un veí de Borriana, atracador de bancs i gasolineres

Detenen a un veí de Borriana, atracador de bancs i gasolineres
  • La Guàrdia Civil ha detingut a aquest home, que suposadament hauria comès cinc robatoris amb violència en la província de Castelló

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, veí de Borriana, com a suposat autor de cinc robatoris amb violència i intimidació en bancs i gasolineres.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar al setembre del passat any quan es va cometre un robatori amb violència i intimidació en una gasolinera situada en la localitat de Betxí, per part d'una persona que portava una pistola i que, després d'amenaçar amb la mateixa a l'empleada es va apoderar de la recaptació.

Immediatament es va iniciar una recerca completa on l'anàlisi del patró d'actuació i detalls fotomètrics en la qual es va poder obtenir una descripció física de l'autor, els efectes utilitzats per a cometre'ls, arma i vehicle utilitzat en la comissió del fet delictiu.

Després de diversos mesos de recerca els guàrdies civils, van aconseguir identificar, localitzar i detenir en la localitat de Borriana a un home de 39 anys d'edat, com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, intervenint-li l'arma utilitzada i les peces que portava quan va cometre el robatori.

Continuant amb les gestions la Guàrdia Civil li atribueix l'autoria d'un robatori amb violència i intimidació en una gasolinera d'Almenara i tres robatoris amb violència i intimidació en tres entitats bancàries a la Vilavella, Vall d'Uixó i Gilet (València), en tots ells va emprar un arma curta per a cometre els fets delictius.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d'Instrucció número 3 de Nules qui va ordenar el seu ingrés a la presó. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló.

Pujar