16 de juliol de 2020 16/7/20

La desfilada de Fanalets il·luminarà la ciutat la vespra de la Misericòrdia

La desfilada de Fanalets il·luminarà la ciutat la vespra de la Misericòrdia - (foto 1)
  • El regidor de Cultura, Vicent Granel, anima a participar, tant les persones majors com els més menuts, en la confecció del fanalet i en la posterior desfilada

La desfilada de Fanalets il·luminarà la ciutat la vespra del dia de la Misericòrdia, en la XVII edició en la qual Borriana celebrarà, la nit del dissabte dia 7, el seu recorregut que s'iniciarà a les 22.30h en la plaça de Rafel Martí de Viciana i que recorrerà la Tanda, la plaça de Mercé, Sant Serapi, el Barranquet i el Pla de Sant Blai, per a finalitzar l'itinerari en el porrat en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia.

En l'acte participarà la colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana i comptarà amb la col·laboració de Glòria Olivares. Durant el recorregut amb la llum dels 'fanalets' il·luminant els carrers es cantarà la cançó popular 'El sereno i la serena'.

Prèviament, el mateix dia 7 a les 19h, a les portes del CMC Mercè tindrà lloc el taller per a la confecció de fanalets. Per a poder participar s’haurà de portar un meló d'Alger, una cullera i un ganivet. Es repartiran melons d'Alger al CMC Mercé des del dia 6 per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen participar a la desfilada.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, anima a participar, tant les persones  grans com els més menuts, en la confecció del fanalet i en la posterior desfilada i d'aquesta manera conservar una tradició borrianenca recuperada, que ja s'ha convertit en “un dels actes més representatius de les Festes de la Misericòrdia”.

Festes de la Misericòrdia 2019

Festes de la Misericòrdia 2019Entrar en el especial
Pujar