5 de desembre de 2020 5/12/20

Denuncien el "deplorable estat" dels camins rurals de Burriana en plena campanya citrícola

Denuncien el "deplorable estat" dels camins rurals de Burriana en plena campanya citrícola - (foto 1)
  • Ciutadans lamenta que "els diners de concerts i altres esdeveniments s'hagueren pogut destinar a l'adequació d'aquestes vies"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha lamentat "l'estat deplorable dels camins rurals en plena campanya citrícola". "Si ja no tenen suficients dificultats els nostres agricultors amb les plagues per l'entrada de taronges de tercers països, només faltava que el Consistori els pose bastons a les rodes i faça intransitable l'única via d'entrada als nostres horts", ha destacat Sanchís. "A més, les males condicions d'aquests camins també posen en perill la seguretat viària dels veïns", ha afegit la portaveu.    

Així, l'edila ha lamentat que "tot foren excuses barates quan fa un mes el denunciem en el ple ordinari". "És mentida que no hi haja diners, hi ha però per al que el bipartit vol. Per exemple per a concerts, festes i altres esdeveniments o finançar la pujada de sous de l'equip de Govern", ha subratllat la regidora.

Finalment, la portaveu ha agraït "l'esforç i la dedicació dels nostres agricultors, collidors i treballadores de magatzem que segueixen al peu del canó malgrat les contínues dificultats".

Pujar