24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP denuncia que el PSOE rebutja sol·licitar ajudes al Consell per a lluitar contra la plaga del mosquit

El PP denuncia que el PSOE rebutja sol·licitar ajudes al Consell per a lluitar contra la plaga del mosquit - (foto 1)
  • La decisió del PSOE i Compromís de no presentar-se a la convocatòria de subvencions de la Generalitat demostra “l'absolut desdeny de qui governa”

El PSOE i Compromís han decidit no sol·licitar les ajudes que el Consell convocava per a la lluita contra el mosquit. “És tal el desistiment i abandó dels dos partits que ens governen que ja ni tan sols sol·liciten fons per a ajudar aquesta ciutat a lluitar contra la problemàtica del mosquit”.

Així ho ha considerat la regidora del PP a Burriana, Consuelo Suay, qui ha considerat “alarmant” la falta d'interés dels dos partits que gestionen la ciutat. “Es tracta d'una problemàtica molt dura que mereix tota l'atenció per part de l'equip de govern. No obstant això, la crua realitat és que PSOE i Compromís estan per a cobrar, no per a treballar”.

Burriana ha perdut l'oportunitat de rebre uns fons que altres localitats, com la veïna Vila-real o Nules sí han sol·licitat. “Perdem diners mentre ells ho cobren. Perquè el que tenen garantida és la nòmina a final de mes”, ha assenyalat la regidora del PP a Burriana.

Suay ha recordat que PSOE i Compromís van garantir fa cinc anys la fi de la plaga. Mitja dècada més tard “no sols no han acabat amb ella, sinó que l'han aguditzada amb un desistiment absolut de les seues funcions”. “Perquè els mosquits continuen picant i d'una forma virulenta mentre el PSOE tira pilotes fora, eludeix responsabilitats i es nega a treballar per a garantir els fons que controlen a l'insecte”.

Això sí, “al juliol del passat any van tardar hores a posar-se d'acord, socialistes i nacionalistes, per a imposar-li a Burriana un impost revolucionari que finançara les seues nòmines. Cent mil euros de pujada que paguem els veïns a través de la pujada de l'Impost de Béns immobles (IBI) i de la taxa de fems, que torna a pujar per cinqué any consecutiu”. Des del PP reclamen treball als qui tenen el sou garantit. “Burriana mereix molt més que el que aquesta coalició de sous ofereix a la ciutat”.

Pujar