elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia que les festes costaran als veïns de Borriana 95.000€

El PP denuncia que les festes costaran als veïns de Borriana 95.000€
  • "Si hi ha diners per a concerts, abans hauria d'haver-ho per a ocupació, sanitat i educació, i sobretot per a evitar pujar l'IBI i la taxa de fems” reivindiquen

Els veïns de Borriana pagaran de la seua butxaca 95.000 euros per a finançar les festes alternatives que PSOE i Compromís han organitzat en plena pandèmia. Actuacions teatrals i concerts multitudinaris, que van obrir amb Dorian i que demà reben a Amaral, per a completar-se amb altres dos concerts en els pròxims dies.

El paquet de la programació festiva li costarà a la població més de 95.000 euros, 65.000 euros en concerts i 30.000 en esdeveniments teatrals. Un import que pagaran els veïns de la seua butxaca que enguany també hauran de fer front a una pujada d'impostos que PSOE i Compromís van pactar l'any passat per a poder garantir-se un increment de nòmines de 100.000 euros.

Carlos Solá, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha qüestionat que en plena pandèmia “amb recomanacions per a evitar reunions de més de 10 persones, a Borriana el PSOE i Compromís hagen decidit organitzar esdeveniments per a fins a 800 persones”. Uns concerts que “no ens eixiran gratis”. “En el sanitari, les autoritats sanitàries limiten aquest tipus de concentracions. En l'econòmic, el PSOE i Compromís ens pugen l'IBI i la taxa de fems, ens neguen màscares, test, ajudes als autònoms i rebaixes fiscals... No obstant això, hi ha diners per a pagar festes”.

Des del Partit Popular a Borriana, “apel·lem a la responsabilitat dels qui hui governen  la nostra ciutat i exigim vetlar per la protecció de la salut i les oportunitats dels nostres veïns. Ens trobem en un escenari molt complicat, amb una crisi econòmica que ja es va deixar notar en 2019 i que aquest 2020 s'ha aguditzat de manera extrema com a conseqüència de la pandèmia”. “Ningú entén que PSOE i Compromís es pujaren el sou 100.000 euros, que ens hagen pujat imposats com l'IBI i la taxa de fems, i que ara, en l'avantsala d'una segona onada del Covid-19, programen concerts multitudinaris en una ciutat que encara hui plora a desenes de veïns víctimes d'aquesta pandèmia”.

Pujar