30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP denuncia que la brutícia de la via pública alimenta la proliferació de rates

El PP denuncia que la brutícia de la via pública alimenta la proliferació de rates - (foto 1)

  Consuelo Suay, regidora del Grup Municipal Popular, ha lamentat avui que la brutícia i la falta de manteniment de la via pública de Borriana “està alimentat la proliferació de rates en diferents zones de la localitat”.

  Suay ha assenyalat que des de fa dies ens estan arribant queixes per la presència de rates a l'entorn de la plaça de les Monges, alguna cosa que es fa extensible també a la calle Indústria. Aquest fet ha motivat que des del Partit Popular “tornem a sol·licitar al regidor de Sanitat, Manel Navarro (Podem) major coordinació i implicació amb el seu company socialista delegat de l'àrea de Via Pública, Vicent Aparisi, perquè trepitgen el carrer i realitzen un seguiment i major control del compliment dels contractes municipals a fi de reforçar la neteja en aquelles zones que més ho necessiten”.

  L'edil del PP, que ha denunciant que “situacions com aquesta evidencien una vegada més el que venim temps denunciant i és que insistim que per part dels responsables delegats de l'àrea ha d'haver-hi major supervisió dels contractes de neteja perquè aquests siguen efectius”, ha urgit ara més que mai a “redoblar esforços per al correcte manteniment de la ciutat ja que, en cas contrari serà necessari incrementar i intensificar els tractaments de control de plagues”.

  “Els olors i els problemes d'insalubritat es veuen agreujats per la calor i no volem que aquests problemes afecten a la imatge del municipi i més en aquests dies en els quals Borriana es converteix en un aparador nacional en acollir l'Arenal Sound, un dels festivals més reconeguts de l'estiu”, ha manifestat Consuelo Suay. 

   2 comentaris
  Uno +
  Uno +
  26/07/2017 05:07
  Modas

  Como? Nueva moda? Pero si tener perros en casa tendrá mas años que tu, ell@s mean donde les pasean, si pasean por dentro del pueblo pues tienen que mear donde les pille, otra cosa es que el dueño o dueña no lleve botella de agua para tirarla a los orines y otra mas ponen el parque de perr@s en mitad ka carretera del Grao, a ver quien es el bonico que va hasta allí con la calda que cae. Mas guarrería hay en fallas y toros por las calles y no son caninas.

  Pujar