5 d’agost de 2020 5/8/20

Demanen la col·locació de bancs per al descans en la carretera del Grau

Demanen la col·locació de bancs per al descans en la carretera del Grau - (foto 1)
  • Cs de Burriana sol·licita aquesta instal·lació perquè les persones majors que ixen a caminar per la zona puguen descansar

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha insistit en "la col·locació de bancs en els carrils bici del Grau perquè les persones majors que ixen a caminar per la zona puguen descansar". En aquest sentit, Sanchís ha agraït que "l'equip de Govern haja escoltat la reivindicació de Cs i dels veïns i haja incorporat papereres per a mantindre net aquest tram, cosa que no ha fet amb el camí d'Onda que continua mancant d'aquests depòsits i també de bancs". "Ara, esperem que facen el propi amb els bancs i que abans d'acabar l'estiu siguen habilitats", ha apuntat la portaveu.

Així, en opinió de la edila "aquesta zona està molt concorreguda tant en els mesos estivals com durant la resta de l'any i posar aquests seients a penes suposa un cost significatiu per a les arques municipals"."I és que des de Cs continuarem escoltant als burrianenses i reivindicant accions útils perquè milloren el seu dia a dia", ha resolt la regidora.

Pujar