27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP demana al tripartit reforçar tractaments contra mosquits

El PP demana al tripartit reforçar tractaments contra mosquits - (foto 1)

  Les caixes refugi que el tripartit de Borriana va anunciar que anava a instal·lar en la ciutat per a aconseguir un colònia de ratpenats prou extensa que aconseguira atallar la plaga de mosquits no han sigut suficients per a resoldre la problemàtica. El PP, que ja al juliol va reclamar ampliar el pressupost amb romanents de tresoreria, s'ha tornat a fer ressò de les queixes dels veïns per la proliferació d'aquests insectes que durant aquest mes de setembre “estan fent vertaders estralls en la nostra ciutat”.

  Consuelo Suay, regidora del PP en l'Ajuntament de Borriana, ha fet una crida als regidors de Medi Ambient i Sanitat, el socialista Bruno Arnandis, i el representant de Podem, Manuel Navarro, “perquè es coordinen i prenguen cartes en l'assumpte posat que les queixes pel repunt de mosquits en aquestes últimes setmanes és clamorós”.

  Durant l'etapa de govern del Partit Popular, els tres partits que avui governen Borriana “reclamaven solucions eficaces i urgents”. Les mateixes que avui, no obstant açò, “segueixen sense aplicar malgrat que els mosquits ens segueixen picant”. Així les coses, des del PP plantegen que s'activen els mitjans oportuns i s'aprofiten els recursos que la Diputació Provincial ha habilitat per a resoldre aquesta problemàtica de manera que es guanye en eficàcia.

  “Som conscients que l'única administració que realment ha pres de debò aquesta situació ha sigut el Govern Provincial. El Consell, per a variar, ni està ni se li espera”. Per aquest motiu, ha considerat Suay, “i atès que la instal·lació de les caixes refugi per a ratapenats que van anunciar que anaven a instal·lar no ha aconseguit atraure a la comunitat que esperaven Arnandis i Navarro, preguem que reforcen els tractaments. És evident que els ratpenats no donen proveïment a ingerir tant mosquit i que als veïns les picades els estan generant un vertader mal de cap. Confiem que prenguen cartes en l'assumpte”, ha declarat Suay.

   1 comentari
  abejonejo
  abejonejo
  14/09/2017 11:09
  Que esperpento

  Pero chica, no ves que estas haciendo el ridículo ? Bueno, ya lo hicistes en los dos años finales que estuvistes mandando y que por tu ineptitud no comieron vivos los mosquitos. Sabes lo que es un cementerio de elefantes ? Pues eso.

  Pujar