1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP demana al tripartit netejar els accessos als col·legis “perquè hi ha voreres impracticables”

El PP demana al tripartit netejar els accessos als col·legis “perquè hi ha voreres impracticables” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana al tripartit netejar els accessos als col·legis “perquè hi ha voreres impracticables” - (foto 2)
  El PP demana al tripartit netejar els accessos als col·legis “perquè hi ha voreres impracticables” - (foto 3)

  El curs lectiu 2017-18 ha donat començament a Borriana sense que el tripartit haja posat a punt els circuits per als vianants que condueixen fins a centres educatius de la ciutat. Voreres com les quals donen accés als col·legis Cardenal Tarancón o Novenes de Calatrava, “acumulen matolls que envaeixen la vorera i que fan impracticable el pas per la zona”, mentre entorns com el de l'IES Llombai segueixen emmalaltint d'una neteja adequada.

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida als tres partits que administren els estalvis de la ciutat “perquè recórreguen els accessos als centres educatius donat que diàriament són molts els escolars i estudiants que acudeixen a ells i que, en moltes ocasions es veuen obligats a caminar per la calçada perquè les voreres estan preses per les herbes”.

  Carlos Solá, regidor del Grup Municipal del Partit Popular en la ciutat, ha convidat, una vegada més, al responsable de Via Pública, Vicente Aparisi, així com a l'alcaldessa, en qualitat de delegada d'Educació, “al fet que revisen l'estat de l'entorn de col·legis i instituts perquè l'estat en el qual es troben molts trams de vorera és més que precari”.

  “Hauríem d'exercir una inspecció periòdica i un control i tractament anual perquè l'estat de sectors en els quals encara hi ha solars pendents de desenvolupament no generaren perjudici ni als residencials limítrofs ni tampoc als serveis que operen en l'entorn”. En el cas de Novenes de Calatrava “és especialment crítica aquesta situació, ja que és un sector en constant desenvolupament i, lamentablement, presenta un estat d'abandó i desistiment considerable”.

  Per a Solá, “seria oportú que aquest tipus de treballs periòdics no es perderen, ja que el desistiment de funcions en aquest apartat deriva en problemes per als veïns que resideixen als voltants o utilitzen serveis pròxims”. Una situació a la qual cal afegir “la negativa imatge que es trasllada de la nostra ciutat, ja que denota un abandó que en gens beneficia a Borriana”.

  Pujar