elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana que s'instal·len radars o badens a La Serratella de Borriana

El PP demana que s'instal·len radars o badens a La Serratella de Borriana
  • Reclamen mesures de seguretat després d'una reunió amb els veïns

El Partit Popular de Borriana ha pactat amb veïns de la Serratella la implementació de mesures de seguretat que eviten accidents provocats per les altes velocitats que es registren en aquesta zona residencial de la costa de la ciutat. El compromís l'ha adquirit el regidor del PP a Borriana i president local, Alejandro Clausell, qui s'ha reunit amb representants de les famílies afectades, acompanyat per la regidora del PP, Mª José Fortea.

“En aquest sector les queixes pel pas de vehicles a altes velocitats és constant. No obstant això, arribat l'estiu, el trànsit es dispara i els riscos s'incrementen”. “Això és precisament el que hem de tractar d'evitar, i ho demanem amb urgència, perquè en aquest estiu ja hem tingut incidents que, afortunadament, s'han quedat només en un esglai”.

Des del Partit Popular de Borriana, “volem ajudar a resoldre els problemes dels nostres ciutadans, i aquesta falta de seguretat és evident”. Ho és, tal com recorda Clausell, des de fa anys “i hui els veïns continuen demandant solucions que no arriben amb la recollida de signatures i petició de solucions al consistori”.

“Hem demanat guals, radars, semàfors pedagògics així com qualsevol altre tipus d'elements que dissuadisquen als conductors de les altes velocitats i garantisquen la seguretat de vianants i residents”. “I continuarem exigint-ho fins que siga una realitat”. Perquè, tal com explica el regidor del PP, a Borriana “tenim un equip de govern expert en propaganda però incapaç de treballar”. “I nosaltres estem preparats per a garantir el canvi que assegure als nostres veïns que les seues demandes no cauen en sac trencat i que els seus problemes es resolen”.

Pujar